Vacature junior business controller zorg regio Den Bosch

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau wo
Standplaats Den Bosch
Deel deze pagina via

Over de functie

Bij ons heb je als medewerker van Verhoeve een verantwoordelijke en veelzijdige baan. Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Jij bent namelijk per jaar op gemiddeld twee wisselende werkplekken bij gerenommeerde opdrachtgevers aan het werk om hen te helpen met financiële vraagstukken. Als junior business controller fungeer je als sparringpartner voor de business en voor de senior controller. Je vertaalt strategische doelstellingen van de organisatie naar KPI’s. Je houdt je onder andere bezig met het signaleren van kansen en risico’s en geeft advies aan het managementteam. Je wordt ingezet om je te tanden te bijten in uitdagende businesscases. Je verbetert financiële bedrijfsprocessen en voert diverse controles uit.

Maar werken op projecten is niet het enige wat je gaat doen. 
Wij vinden het net als jij belangrijk dat jij jezelf inzet als finance professional, maar ook gaat ontwikkelen tot finance expert die de finesses van het vakgebied control uiteindelijk volledig beheerst. Heb je tussen de opdrachtperiodes vrije tijd? Fris je kennis op door cursussen te volgen, of help je andere collega's van Verhoeve door kennissessies te organiseren om elkaar te helpen nog beter te worden in ons werk. Zo komen wij samen verder.

Finance professional Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Wij willen dat jij de opdracht aankan die wij je voorleggen. Daarom heb jij een WO diploma richting finance en control. Zo heb je gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan.

Daarnaast vragen wij in ieder geval 3 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld assistent controller, junior business controller, project controller of business analist in de zorgsector. Je hebt kennis van de branche zorg.

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk binnen de driehoek Utrecht, Zwolle, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch. Het is dus fijn als je rondom een van deze regio’s woont. Deze vacature is specifiek voor de regio Den Bosch, ofwel de provincie Noord-Brabant.

De ideale kandidaat wil zich ook ontwikkelen op het gebied van competenties. Deze zijn namelijk net zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis hebben. Daarover gesproken… Jij bent zowel analytisch als sociaal erg sterk, dit helpt je namelijk om gefundeerde adviezen te geven aan jouw opdrachtgever, want invloed hebben op de besluitvorming vind jij erg belangrijk.  Je beargumenteert jouw eigen mening vanuit verschillende perspectieven. Is er noodzaak voor verandering, dan toon jij initiatief. Jij kan processen overzien en verbanden leggen. Daarom ben jij een finance professional!

Jij wil resultaten zien en het liefst ben jij daar (mede-) verantwoordelijk voor. Terugkerende rapportages dagen je niet uit, jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt, zo help jij niet alleen jezelf te ontwikkelen, maar ook de opdrachtgever is daar erg blij mee. Je bent dus ambitieus, want voor een “gewone baan” moet je niet bij ons zijn.

Je hebt je rijbewijs B. Opdrachtgevers zijn zo veel als mogelijk, maar niet allemaal om de hoek gevestigd of makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, dus je zal moeten reizen met een (lease-)auto.

Over het bedrijf

Elkaar verder helpen is onze missie. Verder komen doen we samen. 

Op dit moment werken er ruim 85 finance professionals bij Verhoeve die op verschillende niveaus aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers in de regio, maar ook actief zijn binnen de interne organisatie. We hebben bijvoorbeeld een personeelsvereniging, OR, een team van ambassadeurs en buddy's.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en finance professional. Wij gaan voor de lange termijn relatie.

  • Bij ons geen projectovereenkomst. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan;
  • Jij ontvangt afhankelijk van jouw kennis en kunde een salaris van €3200,- tot €3500,- obv 40 uur, plus een variabele jaarlijkse bonus;
  • 28 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal begeleid;
  • Je krijgt de beschikking over een leaseauto. Als je dat wilt natuurlijk.

Heb jij vragen over bovenstaande? Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Is deze vacature toch niets voor jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.