Starter finance & control

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo wo
Standplaats Regio Utrecht
Deel deze pagina via

Over de functie

Bij Verhoeve ontwikkel jij je op je eigen manier, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Jij gaat je grenzen verleggen door werkervaring op te doen via detacheringsopdrachten in verschillende werkomgevingen. Per jaar ben je zo gemiddeld op twee wisselende werkplekken actief, waardoor je in korte tijd verschillende culturen, mensen en systemen leert kennen.

Wat ga jij als starter finance & control dan precies doen? Dat hangt van de situatie af. Organisaties hebben vaak op korte termijn hulp nodig met het oplossen van financiële vraagstukken. Zo kun je bezig gaan met het in kaart brengen van het debiteuren- of crediteurenproces, om te zien waar het (kosten)efficiënter kan. Of je zet financiële data van een oud naar nieuw systeem over, waaruit betere rapportages kunnen worden opgemaakt.

Net als jij vinden wij het belangrijk dat jij je ontwikkelt tot een volwaardige finance professional! Niet zomaar een, maar een professional die uiteindelijk alle aspecten van het vakgebied volledig beheerst. Want als jij je ontwikkelt, help jij niet alleen onze organisatie te ontwikkelen, maar ook die van onze opdrachtgevers.
Heb je vrije tijd tussen de opdrachtperiodes? Fris dan je kennis op door cursussen te volgen, of help je andere collega's van Verhoeve door kennissessies te organiseren om elkaar te helpen nog beter te worden in ons werk. Samen gaan wij het avontuur aan!

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Je hebt een hbo- of wo-diploma, in de richting van bedrijfseconomie, accountancy, of finance & control. Zo heb je gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan.

Je hebt 0-1 jaar relevante werkervaring op de financiële administratie. Een financiële bijbaan kan ook goed aansluiten.

Naast je vakinhoudelijke skills wil jij ook ontwikkelen op gebied van professionele competenties. Deze zijn namelijk net zo belangrijk als je vakinhoudelijke kennis.
Zowel analytisch als sociaal ben jij goed onderlegd. Vanuit je kennis en affiniteit met cijfers onderbouw jij je mening en adviezen met feiten. Je hoeft geen “haantje de voorste” te zijn, maar wensen en behoeften spreek je wel uit. Het ontvangen van feedback hoort daar ook bij.

Je bent goed in plannen en organiseren. Daardoor behaal jij je resultaten en het liefst ben jij daar (mede) verantwoordelijk voor. Terugkerende werkzaamheden dagen je niet uit. Met jouw ambitie en proactieve houding probeer je daarom dan ook meer te halen uit opdrachten. Zo groei je niet alleen zelf, maar help je óók de opdrachtgever te ontwikkelen. Met deze competenties in je rugzak ben jij fit voor een nieuw avontuur!

Dit avontuur speelt zich grotendeels af bij onze opdrachtgevers. Zij bevinden zich binnen de ruit Utrecht, Zwolle, Nijmegen en Den Bosch. Het is dus fijn als je rondom een van deze regio’s woont. Deze vacature is specifiek voor de regio Utrecht, ofwel de provincie Utrecht.

Je hebt je rijbewijs B. Om zo gemakkelijk mogelijk naar onze opdrachtgevers te reizen, zal je veelal moeten reizen met een (lease)auto.

Over het bedrijf

Bij Verhoeve ontwikkelen wij de financial van de toekomst om zo van grote waarde te zijn voor organisaties in ons netwerk. Dit doen we onder andere door het bieden van eigen opleidingen, persoonlijke coaching (door HR én ons buddy-systeem). Ook organiseren we kennissessies (denk aan blockchain, process mining, Fintech). Met onze regionale aanpak detacheren wij onze collega’s bij gerenommeerde organisaties. Elkaar verder helpen is onze missie. Verder komen doen wij samen.

Op dit moment werken er 80 finance professionals bij Verhoeve die op verschillende niveaus aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers in de regio, maar ook actief zijn binnen de interne organisatie. We hebben bijvoorbeeld een personeelsvereniging, OR en een team van Verhoeve-ambassadeurs.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad, waarbij wij ons best doen de juiste match te maken tussen opdracht en finance professional. Wij gaan voor de lange termijn

  • Bij ons geen projectovereenkomst, wij gaan voor een langdurige relatie;
  • Jij ontvangt afhankelijk van jouw kennis en kunde een salaris van €2100,- tot €2300,- o.b.v. 40 uur, plus een variabele jaarlijkse bonus;
  • 28 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Je krijgt volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal begeleid;
  • Je krijgt de beschikking over een leaseauto. Als je dat wilt natuurlijk.

Heb jij vragen over bovenstaande? Overweeg je een overstap, maar wil je nog meer weten? Voel je vrij om contact met mij op te nemen, dan probeer ik je persoonlijk te helpen aan een antwoord op je vragen.

Past deze vacature misschien niet bij jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Sharing is caring: stuur de vacature door of deel het via social media!