Vacature corporate recruiter

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Leusden
Deel deze pagina via

Over de functie

Als corporate recruiter heb je een belangrijke rol binnen de organisatie. Dat weet jij, dat weten wij en de baas trouwens ook. Nou ja de baas… Zo spreken we niet met elkaar. Sterker nog, je bent zelf de baas.

Het volledige proces van werving en selectie tot en met de aanname van onze toekomstige medewerkers valt namelijk onder jouw verantwoordelijkheid. Onze medewerkers zijn ons verdienmodel, dus het is belangrijk dat zij voldoen aan de kwalitatieve eisen van Verhoeve. Ja, je leest het goed. Kwaliteit boven kwantiteit, want we gaan voor de lange termijn. Dat betekent overigens niet dat we geen kwantiteitsdoelstellingen hebben. Gezamenlijk stellen we een onderbouwd recruitmentplan op, waarin onze avontuurlijke doelstellingen voor het jaar zijn opgenomen.

Jij bent het gezicht van Verhoeve voor de regio Arnhem/Nijmegen en Brabant. Je doelgroep is financials. Van starters tot ervaren controllers. Uiteraard is het behalen van de wervingsdoelstelling je primaire verantwoordelijkheid, maar ook het onder de aandacht brengen van Verhoeve wordt jouw taak. Zo zal jij je bezighouden met netwerken, zowel online (social media) als offline, bijvoorbeeld bij hogescholen en studieverenigingen. Wij hebben onze doelgroep goed in kaart, maar elk jaar verandert er wel iets. Jij gaat dit nauwlettend in de gaten houden en zo nodig ons team van recruiters, sales consultants en fieldmanagers informeren over de verandering in de arbeidsmarkt in jouw regio.

Nog even voor de duidelijkheid: jij werkt weliswaar bij een detacheringsbureau, maar je bent geen recruitment consultant. Zo werken wij namelijk niet bij Verhoeve. Het team van salesconsultants, fieldmanagers en recruiters hebben ieder hun eigen focus. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze organisatie bewaken. Je bent corporate recruiter bij een bureau en verantwoordelijk voor het werven van (aankomend) financiële talenten die bij Verhoeve een vast dienstverband krijgen. Zodra het talent aan boord is, is het de missie van ons hr-team om ze hier te houden en de missie van ons salesteam om hen te voorzien in uitdagende en interessante projecten.

Meten is weten, daarom rapporteer je wekelijks jouw resultaten, bespreken we waar je tegenaan loopt en kunnen we zo nodig het recruitmentproces aanpassen.

Er liggen ook nog wat projecten voor je klaar. Voorbeelden hiervan zijn ons referral programma, de optimalisatie van onze website, waarin je verantwoordelijk bent voor het onderhouden van de Verhoeve-website en haar content en van ons recruitment systeem, maar natuurlijk is er ook ruimte voor eigen inbreng. Wij zijn een organisatie in ontwikkeling, dus als je een goed onderbouwd idee hebt, spreek het uit en dan neem jij de lead in het oppakken en uitvoeren hiervan.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Jij bent de touroperator van onze organisatie en pikt kwalitatieve financials op het juiste moment op uit de markt. Jij weet als geen ander hoe je moet inspelen op de wensen en behoeften van onze doelgroep in de regio door de inzet van de juiste media en middelen. Recruitment is je op het lijf geschreven.

Met een boolean string zoeken op Google en social media, zoals LinkedIn, vind jij met gemak potentiële kandidaten met wie je vervolgens contact opneemt en onderhoudt om vast te stellen of de kandidaat past binnen ons employer brand en hoe jij hen aan je kan binden. Heb je extra sourcing skills? Dan is dat natuurlijk nóg beter!

Onderhandelen is voor jou geen probleem. Helemaal omdat je alle aspecten (functie-inhoud, arbeidsvoorwaarden en eventuele risico’s) in de eerder gevoerde gesprekken goed in kaart hebt gebracht om een passende aanbieding te doen. Jij hebt dus uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van verschillende gesprekstechnieken.

Je hebt gedegen ervaring met het werken in een dynamische en constant veranderende omgeving en wilt een impact hebben op ons bedrijf.

Last but not least. Jij heb passie voor recruitment en dat kunnen we van je aflezen. Je wilt ons helpen groeien, maar je wilt zeker ook jezelf constant ontwikkelen. Je bent betrokken bij de ambities van onze organisatie en zorgt ervoor dat je zelf ook up-to-date kennis hebt van de ontwikkelingen van het recruitmentvak.

Over het bedrijf

Elkaar verder helpen is onze missie. Verder komen doen we graag samen.
Verhoeve ontwikkelt de financial van de toekomst om zo van grote waarde te zijn voor organisaties in ons netwerk. Dit doen we onder andere door het bieden van uitdagende projecten, persoonlijke coaching, opleidingen en kennissessies. Met onze regionale aanpak detacheren wij onze collega’s bij gerenommeerde organisaties. Al onze collega’s stappen in dit avontuur met een enorme hoeveelheid passie en toewijding. Wij zijn informeel en we communiceren via directe lijnen.

Op dit moment werken er ongeveer 100 finance professionals bij Verhoeve die op verschillende niveaus aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers in de regio, maar ook een bijdrage leveren aan de interne organisatie. We hebben bijvoorbeeld een personeelsvereniging, OR, een team van ambassadeurs en buddies. Vaak worden financials geassocieerd met grijze pakken of suffe boekhouders. Maar niets is minder waar. Onze collega’s zijn ambitieuze mondige hbo en wo afgestudeerde professionals die zowel analytisch als sociaal erg sterk zijn en zij willen vakinhoudelijk uitgedaagd worden.

Met jou erbij bestaat het recruitmentteam uit drie personen. We hebben met elkaar de verantwoordelijkheid voor het behalen van de wervingsdoelstelling, maar ieder heeft zijn of haar eigen regio en extra verantwoordelijkheden en projecten.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Jij krijgt de mogelijkheid om jouw eigen verantwoordelijkheid te pakken en ons te helpen groeien in de regio Brabant en het zuiden van Gelderland, oftewel Arnhem/ Nijmegen.
Jij kunt recruitment naar een hoger plan tillen en krijgt de vrijheid om dit te doen.
Je gaat jezelf ontwikkelen door zelfstandig extra projecten op te pakken.
Je komt in een team van nog twee andere recruiters. Je kan dus sparren en kennis delen met vakgenoten die net zo ambitieus zijn als jij.
Om succesvol te kunnen zijn krijg jij de gelegenheid om aan te sluiten bij recruitmentseminars, of wellicht wil jij cursussen volgen. Er zijn vele mogelijkheden om de beste in jouw vakgebied te worden!

  • De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan;
  • Jij ontvangt afhankelijk van jouw kennis en ervaring een salaris van €3000,- tot €3600,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur);
  • Je krijgt daarnaast de beschikking over een smartphone, laptop en last but not least leaseauto;
  • Je hebt 28 vakantiedagen op jaarbasis.

Heb jij vragen over bovenstaande of overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Is deze vacature toch niets voor jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.