Vacature Fieldmanager HR

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Leusden
Deel deze pagina via

Over de functie

Als fieldmanager HR balanceer je in de relatie tussen medewerker en opdrachtgever en behartig je ook het belang van Verhoeve. Het kantoor in Leusden is je thuishaven maar je zult regelmatig op pad zijn om onze finance professionals bij diverse opdrachtgevers te spreken, bijvoorbeeld tijdens evaluatiemomenten.

Ontwikkeling is onze top prioriteit. Jij coacht en begeleidt onze finance talenten in hun persoonlijke loopbaanontwikkeling. Dit zijn zelfstandige, kritische finance professionals die minimaal een HBO diploma op zak hebben. Iedere professional heeft zijn eigen behoefte qua begeleiding en mate van contact. Het is van belang dat je ieders behoefte in kaart brengt en vastlegt. Dit doe je bij de onboarding, maar ook tijdens hun carrière bij Verhoeve. Onze medewerkers staan zelf aan het roer en zij bepalen hun eigen ontwikkelpad. Jij hebt dus een coachende en faciliterende rol.

Ook zorg jij voor een optimale afstemming met onze salesconsultants betreft de in te vullen projecten bij diverse opdrachtgevers. Samen zorgen jullie voor het ‘werkgeluk’ van onze collega’s die op projecten werken. Je creëert een win-win situatie voor zowel opdrachtgever als medewerker.

Uitdagend? Jazeker! Om de ideale balans te vinden tussen de ontwikkeling en ambitie van een medewerker en de relatie met een opdrachtgever is het belangrijk de verwachtingen te managen. Aangezien je te maken hebt met medewerkers die bij opdrachtgevers werken, vergt het meer inspanning van beide kanten om een relatie op te bouwen en goed samen te werken. Daarnaast is het vinden van de meest passende opdracht bij iedere medewerker steeds weer een avontuur.

Jij evalueert de projecten samen met de opdrachtgever en de finance professional, koppelt kansen en bedreigingen terug naar sales en recruitment. Verder houd jij je naast de algemene uitvoerende werkzaamheden (personeelsadministratie), het in kaart brengen en optimaliseren van door- en uitstroom ook bezig met HR gerelateerde projecten. Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd, dus kom maar op met jouw ideeën!

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan is voor ons belangrijk. Je hebt minimaal een HBO diploma en bent 36 tot 40 uur beschikbaar.

Ben je bijvoorbeeld fieldmanager, recruitment consultant, intercedent of recruiter op medior niveau en heb je ervaring met het voeren van evaluatiegesprekken,  coachingsgesprekken en ben je goed in het inzetten van diverse gesprekstechnieken? Dan is deze vacature geschikt voor jou!

Jij bent de ogen en oren van onze organisatie, je laat kansen niet onbenut en je schakelt meteen met sales of recruitment zodra je signalen oppikt.

Jouw skills op het gebied van communicatie is een no brainer. Je hebt veelvuldig contact met commerciële sales tijgers, managers van diverse bedrijven en jouw eigen finance professionals, dus schakel je met verschillende persoonlijkheden en zal je communiceren op verschillende niveaus.

Structuur is jouw tweede naam, je staat stevig in je schoenen, kan mensen inschatten, jouw mening onderbouwen en goed plannen en organiseren.

Last, maar zeker niet least. Je hebt empathisch vermogen, want je moet je goed kunnen verplaatsen in jouw medewerkers, maar de belangen van Verhoeve niet uit het oog verliezen.

Over het bedrijf

Verhoeve ontwikkelt de financial van de toekomst om zo van grote waarde te zijn voor organisaties in ons netwerk. Dit doen we onder andere door het bieden van opleidingen, persoonlijke coaching en kennissessies. Met onze regionale aanpak detacheren wij onze collega’s bij gerenommeerde organisaties. Elkaar verder helpen is onze missie. Verder komen doen we samen.

Op dit moment werken er 80 finance professionals bij Verhoeve die op verschillende niveaus aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers in de regio, maar ook actief zijn binnen de interne organisatie. We hebben bijvoorbeeld een personeelsvereniging, OR, een team van ambassadeurs en buddies.

Als fieldmanager HR ben je onderdeel van het HR team. Het interne team bestaat uit zestien medewerkers waaronder salesconsultants, recruiters en de backoffice.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Al onze collega’s hebben ambitie en willen zich continu ontwikkelen. Wij nemen de tijd om met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrière pad. Je komt dus in een team van enthousiaste en ambitieuze collega’s die elkaar verder helpen.

  • Je krijgt een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan;
  • Jij ontvangt afhankelijk van jouw kennis en ervaring een salaris van €3000,- tot €3500,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur);
  • Je krijgt de beschikking over een smartphone, laptop en leaseauto;
  • Je wordt gefaciliteerd in cursussen en opleidingen;
  • Je hebt 28 vakantiedagen op jaarbasis.

Heb jij vragen over bovenstaande? Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Is deze vacature toch niets voor jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.