Vacature junior financial controller regio Utrecht

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Regio Utrecht
Deel deze pagina via

Over de functie

Bij ons heb je als medewerker van Verhoeve een verantwoordelijke en veelzijdige baan. Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Jij bent namelijk per jaar op minimaal twee wisselende werkplekken bij gerenommeerde opdrachtgevers aan het werk om hen te helpen met financiële vraagstukken.

Zo kan je gedetacheerd worden voor het leveren van een bijdrage in de ontwikkeling en verbetering van de financiële processen/rapportages en speel je een belangrijke rol bij het optimaliseren van de financiële processen. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het beheren van debiteuren, crediteuren en grootboek, het voorbereiden, samenstellen en opleveren van financiële rapportages, het ondersteunen bij de voorbereiding van de jaarrekening en het opstellen van balansspecificaties. Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw regio.

Maar werken op projecten is niet het enige wat je gaat doen. Wij vinden het net als jij belangrijk dat jij jezelf inzet als junior financial controller, maar ook gaat ontwikkelen tot finance professional die alle aspecten van het vakgebied finance uiteindelijk volledig beheerst. Heb je tussen de opdrachtperiodes vrije tijd? Fris je kennis op door cursussen te volgen, of help je andere collega's van Verhoeve door kennissessies te organiseren om elkaar te helpen nog beter te worden in ons werk. Zo komen wij samen verder.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Je hebt een hbo-diploma richting bedrijfseconomie/accountancy/finance & control, eventueel aangevuld met een post bachelor. Zo heb je gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan.

Wij willen dat jij de opdracht aankan die wij je voorleggen. Je hebt dan ook minimaal 2 jaar relevante en recente werkervaring als bijvoorbeeld accounting & reporting medewerker, medewerker financial accounting, junior financial controller en kennis van systemen zoals AFAS, SAP, Oracle of Microsoft Dynamics. Daarnaast moet je goed overweg kunnen met Excel.

De ideale kandidaat wil zich ook ontwikkelen op het gebied van competenties. Deze zijn namelijk net zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis hebben. Daarover gesproken…Jij bent zowel analytisch als sociaal erg sterk, dit helpt je namelijk om gefundeerde adviezen te geven aan jouw opdrachtgever, want invloed hebben op de besluitvorming vind jij erg belangrijk. Je beargumenteert jouw eigen mening vanuit verschillende perspectieven. Is er noodzaak voor verandering, dan toon jij initiatief. Je hebt een klantgerichte houding, weet weerstanden te overwinnen, creëert draagvlak en hebt gevoel voor de organisatie en verschillende belangen. Jij kan processen overzien en verbanden leggen. Daarom ben jij een finance professional!

Jij wilt resultaten zien en het liefst ben jij daar (mede-) verantwoordelijk voor. Terugkerende werkzaamheden dagen je niet uit, jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt. Zo groei jij niet alleen zelf, maar help je óók de opdrachtgever te ontwikkelen. Met deze competenties in je rugzak ben jij fit voor een nieuw avontuur!

Dit avontuur speelt zich af bij onze opdrachtgevers. Zij bevinden zich binnen de ruit Utrecht, Zwolle, Nijmegen en Den Bosch. Het is dus fijn als je rondom een van deze regio’s woont. Deze vacature is specifiek voor de regio Utrecht, ofwel de provincie Utrecht.

Je hebt je rijbewijs B. Om zo gemakkelijk mogelijk naar onze opdrachtgevers te reizen, zal je veelal moeten reizen met een (lease)auto. 

Over het bedrijf

Bij Verhoeve ontwikkelen wij de financial van de toekomst om zo van grote waarde te zijn voor organisaties in ons netwerk. Dit doen we onder andere door het bieden van eigen opleidingen, persoonlijke coaching en kennissessies. Met onze regionale aanpak detacheren wij onze collega’s bij gerenommeerde organisaties. Elkaar verder helpen is onze missie. Verder komen doen we samen.

Op dit moment werken er 80 finance professionals bij Verhoeve die op verschillende niveaus aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers in de regio, maar ook actief zijn binnen de interne organisatie. We hebben bijvoorbeeld een personeelsvereniging, OR, een team van ambassadeurs en buddies.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en finance professional. Wij gaan voor de lange termijn relatie.

  • Bij ons geen projectovereenkomst. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan;
  • Jij verdiend afhankelijk van jouw kennis en kunde een salaris van €2.400,- tot €3.000,- o.b.v. 40 uur, plus een variabele jaarlijkse bonus;
  • Je ontvangt 28 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Er is een budget beschikbaar voor cursussen en opleidingen;
  • Je krijgt de beschikking over een leaseauto. Als je dat wilt natuurlijk.

Heb jij vragen over bovenstaande? Overweeg je een overstap, maar wil je nog emer weten? Voel je vrij om contact op te nemen, dan probeer ik je persoonlijk te helpen aan een antwoord op je vragen.

Past deze vacature misschien niet bij jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.