afstudeerstage online branding

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Leusden
Deel deze pagina via

Over de functie

Als stagiair online communicatie & social media weet jij hoe je een merk op de juiste manier online in de markt kunt zetten. Jij weet wat er voor nodig is om bekendheid en engagement te creëren. Voel jij je thuis in het gebruik van LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en YouTube en kennen deze geen geheimen voor jou? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar je een hoge mate van zelfstandigheid prettig vindt en word je enthousiast van online branding?

Verhoeve is intermediair en verbindt finance professionals met opdrachtgevers. Deze finance professionals zijn hoofdzakelijk medewerkers met een vaste dienstbetrekking bij Verhoeve. Zij werken projectmatig voor verschillende opdrachtgevers.

Verhoeve BV wil zich profileren op verschillende social media-kanalen. Wij zoeken daarom een afstudeer stagiair, die onderzoek doet naar waar onze (potentiële) klanten en finance professionals zich bevinden, wat hen aanspreekt en welke communicatie zij het prettigst vinden. Wij zijn op zoek naar studenten die kennis en interesse hebben in positionering, naamsbekendheid, imagoverbetering en websiteoptimalisatie.

Vervolgens ben jij onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het opstellen, implementeren en uitvoeren van onze online branding en zal jij in samenwerking met de interne medewerkers de volgende taken uitvoeren:

  • Social media kanalen beheren (content planning)
  • Plaatsen nieuws en whitepapers en/of blog op de website wekelijks Google Analytics monitoren, verwerken en communiceren 
  • Interne communicatie via intranet
Finance professional Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Wij zijn op zoek naar iemand met een vergelijkbaar profiel als hieronder genoemd:

 

  • Jij bent bezig met een HBO of WO opleiding richting Commerciële economie, Marketing & Communicatie of soortgelijk en gaat (liefst per februari 2018) afstuderen
  • Hebt binnen of buiten je studie al wat praktische ervaring met websites en/of internetmarketing opgedaan
  • Iets wat goed van pas komt bij het schrijven en redigeren van teksten is uitstekende kennis van de Nederlandse taal
  • Je hebt affiniteit met Google Analytics, content marketing en/of Interesse ontwikkeld voor online communicatie, bijvoorbeeld een minor.