Vacature financial controller regio Utrecht

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo wo
Standplaats Utrecht
Deel deze pagina via

Over de functie

Bij ons heb je als medewerker van Verhoeve een verantwoordelijke en veelzijdige baan. Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Jij bent namelijk per jaar op minimaal twee wisselende werkplekken bij gerenommeerde opdrachtgevers aan het werk om hen te ondersteunen en adviseren bij financiële en strategische vraagstukken.

Zo kan je gedetacheerd worden voor de ontwikkeling en verbetering van de financiële processen/rapportages en ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van de gehele financiële administratie en alle bijkomende processen.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het voorbereiden en controleren van maand- en kwartaalafsluitingen, jaarrekeningen en balansdossiers. Het opstellen en controleren van financiële rapportages en analyses, het begeleiden van de begrotingscyclus en het vaststellen van budgettering. En het beheren en optimaliseren van AO/IC processen. Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw regio.

Maar werken op projecten is niet het enige wat je gaat doen. Wij vinden het net als jij belangrijk dat jij jezelf inzet als finance professional, maar ook gaat ontwikkelen tot finance expert die de finesses van het vakgebied control uiteindelijk volledig beheerst. Fris je kennis op door cursussen of een opleiding te volgen, denk hierbij aan data analytics, power BI, decision-, process- en datamining om jou klaar te stomen voor de toekomst. Maar je kunt ook zelf initiatief nemen, help je collega's van Verhoeve door buddy te worden of kennissessies te organiseren om elkaar te helpen nog beter te worden in ons werk. Zo komen wij samen verder.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Je hebt een hbo diploma richting bedrijfseconomie, finance & control of accountancy, aangevuld met een post bachelor en/of studerend voor een master of wo. Zo heb je gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan.

Wij willen dat jij de opdracht aankan die wij je voorleggen. Je hebt dan ook minimaal 3 jaar relevante en recente werkervaring als bijvoorbeeld administrateur, general ledger specialist of project controller of je werkt minimaal 1 jaar als financial controller. Daarnaast heb je kennis van systemen zoals AFAS, SAP, Oracle of Microsoft Dynamics. En kan je goed overweg met Excel.

De ideale kandidaat wil zich ook ontwikkelen op het gebied van competenties. Deze zijn namelijk net zo belangrijk als het hebben van vakinhoudelijke kennis. Daarover gesproken… Jij bent analytisch sterk en weet afwijkingen tijdig te signaleren. Je het goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden, dit helpt je namelijk om gefundeerde adviezen te geven aan jouw opdrachtgever. Ook neem jij het voortouw om ideeën en besluiten uit te voeren en ziet kansen.

Je beargumenteert jouw eigen mening vanuit verschillende perspectieven. Is er noodzaak voor verandering, dan neem jij ook hierin het voortouw. Je hebt een klantgerichte houding, weet weerstanden te overwinnen, creëert draagvlak en hebt gevoel voor de organisatie en verschillende belangen. Jij kan processen overzien en verbanden leggen. Daarom ben jij een senior finance professional!

 Jij wil resultaten zien en het liefst ben jij daar verantwoordelijk voor. Terugkerende werkzaamheden dagen je niet uit, jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt, zo help jij niet alleen jezelf te ontwikkelen, maar ook de opdrachtgever is daar erg blij mee. Je bent dus ambitieus, want voor een “gewone baan” moet je niet bij ons zijn.

Onze opdrachtgevers bevinden zich binnen de ruit Utrecht, Zwolle, Arnhem en Den Bosch. Het is dus fijn als je rondom een van deze regio’s woont. Deze vacature is specifiek voor de regio Utrecht, ofwel de provincie Utrecht.

Je hebt je rijbewijs B. Opdrachtgevers zijn zo veel als mogelijk, maar niet allemaal om de hoek gevestigd of makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken, dus je zal moeten reizen met een (lease-)auto.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrière pad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en finance professional. Wij gaan voor de lange termijn relatie.

  • Bij ons geen projectovereenkomst. De intentie is om een langdurige relatie met elkaar aan te gaan dus bieden we je direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Jij verdient afhankelijk van jouw kennis en kunde een salaris van €3000,- tot €3600,- obv 40 uur;
  • Je hebt 25 vakantiedagen op jaarbasis;
  • Je krijgt de beschikking over een leaseauto;
  • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal begeleid;
  • Je doet heel veel ervaring op bij verschillende bedrijven, kost je anders járen!;
  • Je krijgt opdrachten die aansluiten bij jouw ambities.

Ga jij op die knop drukken om te solliciteren? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen drie werkdagen contact met jou opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op.

Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Is deze vacature toch niets voor jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.