Bijbaan social media & content medewerker

Aantal uren per week 8
Opleidingsniveau hbo wo
Standplaats Leusden
Deel deze pagina via

Over de functie

Als medewerker content & social media weet jij wat er voor nodig is om naamsbekendheid en engagement te creëren. In deze functie richt jij je met name op onze externe communicatie.

Voel jij je thuis in het gebruik van LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en YouTube en kennen deze geen geheimen voor jou? Ben jij op zoek naar een bijbaan waar je een hoge mate van zelfstandigheid prettig vindt en word je enthousiast van online branding? Dan is dit een interessante bijbaan voor jou!

Verhoeve is intermediair en verbindt finance & control professionals met opdrachtgevers. Deze professionals zijn hoofdzakelijk medewerkers met een vaste dienstbetrekking bij Verhoeve. Zij werken projectmatig voor verschillende opdrachtgevers.

Jij bent onderdeel van het recruitmentteam dat naast het aantrekken van talent verantwoordelijk is voor het opstellen, implementeren en uitdragen van onze online branding. Dit team bestaat uit drie recruiters en een social media- en contentmedewerker. Jij zal samen met je collega werken aan onderstaande taken en verantwoordelijkheden.

Wij willen ons sterker profileren op verschillende social media-kanalen. Wij zoeken daarom een collega, die actie onderneemt, daar waar onze (potentiële) klanten en finance professionals zich bevinden, onderzoekt wat hen aanspreekt qua content en ervoor zorgt dat wij volgers en engagement kunnen genereren.

Je gaat content creëren en/of verzamelen door in gesprek te gaan met de verschillende afdelingen binnen Verhoeve en gaat extern op zoek naar onderwerpen die we willen delen. Dus je verzamelt en creëert content. Alles in lijn met onze brand. Daar wordt je natuurlijk in ondersteund.

Jij legt jouw werk voor aan je collega's en samen stemmen jullie de taal en toon af met elkaar en beslissen jullie welke content je per kanaal wilt delen.

Jij zal onze social media kanalen beheren, maar we willen ook dat je interactie hebt met de volgers.

Ons doel is het verhogen van onze naamsbekendheid, door middel van awareness te creëren, waardoor er uiteindelijk de volgende pijlers “consideration” en “conversie” ontstaat.

 

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

 • Jij bent bezig met een hbo of wo opleiding richting marketing & communicatie, een creatieve multimedia opleiding, of iets soortgelijks;
 • Je hebt affiniteit met content creatie en social media;
 • Bent 8 uur per week beschikbaar (werktijden zijn flexibel in te delen);
 • Hebt binnen of buiten je studie al wat praktische ervaring met social media, online branding en/of internetmarketing opgedaan en bent bekend met het werken met tools als Hootsuite of Buffer en Adobe illustrator, InDesign en Photoshop;
 • Iets wat goed van pas komt bij het schrijven en redigeren van teksten is uitstekende kennis van de Nederlandse taal;
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed, gezien je op verschillende niveaus en “tone of voice” zal gaan communiceren (spreken en schrijven). Zo ook is een flinke dosis inlevingsvermogen belangrijk om te hebben;
 • Je bent geordend en werkt gestructureerd;
 • Het verzamelen en creëren van content vind jij leuk om te doen. Je weet dan ook precies waar jij moet zijn om alle nieuwtjes te verzamelen en bent creatief in het bedenken van passende onderwerpen.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Je komt in een team van proactieve collega’s die in een open en informele setting samenwerken. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. 

 • Ontvangt een salaris van €12,00 bruto per uur in combinatie met een 0-uren contract, zodat je vrij bent om je tijd in te delen. Mocht je bijvoorbeeld een tentamenweek hebben of om een andere reden wat minder uren beschikbaar zijn in de week, dan is dat geen probleem;
 • Reiskostenvergoeding, voor de momenten dat je geen gebruik kan maken van jouw OV-kaart;
 • Aanhaken bij alle informele activiteiten en borrels zijn geheel vrijblijvend, maar wil je niet missen.

Heb jij vragen over bovenstaande? Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Is deze vacature toch niets voor jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.