Corporate Recruiter

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Bunnik
Deel deze pagina via

Over de functie

Sinds de zomer van 2019 is Verhoeve onderdeel van de Quoratio Groep. Een mooie organisatie met ca. 550 medewerkers. Als toekomstig corporate recruiter Finance & Control lever jij een grote bijdrage aan onze verdere groei!

Jouw  werkdag is begonnen…
Deze ochtend heb je twee gesprekken op de planning staan met potentiële finance consultants. Nog voor jouw eerste gesprek plaatsvindt zie je dat je een positieve reactie van een, door jou benaderde, potentiële consultant hebt ontvangen! Hij geeft aan graag samen met jou de mogelijkheden voor hem bij Verhoeve te willen onderzoeken, dus plan je een telefonische afspraak in om nader kennis met elkaar te maken. Oh, en vergeet na de lunch de recruitmentmeeting niet waarin wij lopende zaken afstemmen en plannen ontwikkelen voor de toekomst, waarin jij een mooie bijdrage kan gaan leveren. Na je dagelijkse sourcing blok ga je aan de slag met je verschillende lopende projecten. Aan het einde van de dag sluit je je laptop af en kijk je tevreden terug op hetgeen je vandaag bereikt hebt.

Klinkt dit als de ideale werkdag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als corporate recruiter bij Verhoeve, het Finance & Control domein van de Quoratio Groep, weet jij als geen ander waar de financial zich bevindt, hoe je deze het beste kunt bereiken én kunt overtuigen om bij ons te komen werken. Je krijgt hiertoe alle vrijheid om jouw creativiteit in te zetten, want als corporate recruiter lever jij immers een belangrijke bijdrage aan de groei en ambities van onze organisatie.

Als recruiter pak je het volledige proces van werving, selectie tot en met de aanname van onze nieuwe consultants op. Je bent gewend om op verschillende niveaus te communiceren en bent dan ook een fijne gesprekspartner voor zowel startende financials als de zeer ervaren controllers.

Kansen inschatten is voor jou geen probleem. Je hebt namelijk alle aspecten (functie inhoud, verwachtingen, behoeftes, arbeidsvoorwaarden en eventuele risico’s) gedurende het 1e en 2e gesprek goed in kaart gebracht om een passende aanbieding te doen. Jij hebt dus uitstekende communicatieve vaardigheden en kennis van verschillende gesprektechnieken.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

 • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau en een commerciële instelling;
 • Jij hebt minimaal 2 jaar ervaring in recruitment, bent communicatief vaardig, hebt lef, weet wat je wil, toont zelfreflectie en bent doelgericht;
 • Jij pakt zaken snel op, werkt zelfstandig maar weet ook je team te vinden wanneer dat nodig is;
 • Jij past goed binnen een informele en flexibele werkomgeving waar veel gelachen en hard gewerkt wordt. Jij weet precies wanneer er tijd is voor lol maar weet ook jouw doelen en resultaten te behalen;
 • Jij hebt passie voor recruitment en dat is van je af te lezen. Je bent betrokken bij de ambities van onze organisatie en zorgt ervoor dat je zelf ook up-to-date kennis hebt van de ontwikkelingen binnen het recruitmentvak. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Het werving- & selectieproces van A-Z met als doel het aannemen van finance consultants die aan de Verhoeve kwaliteitsnorm voldoen;
 • Het uitbreiden van jouw netwerk zowel online als offline om potentiële consultants te bereiken en binden aan Verhoeve en de Quoratio Groep;
 • Het bijwonen van en participeren in projectgroepen, overleggen, recruitmentmeetings en de tweewekelijkse domein meeting van Verhoeve;
 • Een actieve bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van de afdeling recruitment waarbij je ook mee denkt over onze Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Binnen onze werkomgeving staat collegialiteit en samenwerken centraal en krijg je veel  kansen voor het waarmaken van je ambities. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid, want bij de Quoratio Groep staat de eventkalender altijd vol gepland! Momenteel is thuiswerken de norm in verband met de Coronamaatregelen. Ondanks het thuiswerken weten wij als team het beste uit onszelf en uit elkaar te halen.

 • Jij komt te werken in een mooie club van 550 medewerkers en een gezellig recruitmentteam met humor én waar hard wordt gewerkt;
 • Een uitgebreide lunch die elke dag voor je klaar staat, zodra we weer naar kantoor mogen;
 • Een laptop en telefoon van de Quoratio Groep zodat jij optimaal je werk kunt doen;
 • Een salaris tussen de €2500,- en €3250,- afhankelijk van de ervaring en competenties die jij meebrengt;
 • Een 7 maanden contract met kans op verlenging en uiteindelijk een onbepaaldetijd contract;
 • Een vernieuwd kantoor dat goed bereikbaar is met de auto, de fiets en het OV;
 • Genoeg opleidingsmogelijkheden voor zowel het verder ontwikkelen van kennis als competenties middels de Quoratio Groep Academy.

 
Dus, heb jij een passie voor recruitment en wil je daar nóg beter in worden? Ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Ben je daarnaast resultaatgericht, commercieel, proactief en communicatief vaardig? En beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme? Solliciteer dan meteen!

Heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met Claudia van Maanen.