(Junior) Accountmanager finance & control Utrecht

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo wo
Standplaats Utrecht
Deel deze pagina via

Over de functie

Als accountmanager finance & control bij Verhoeve bevind jij je in een ambitieuze organisatie waar eigenaarschap, ontwikkeling en samenwerken voorop staan. In deze functie houd jij je bezig met het beheren en uitbreiden van jouw netwerk. Met als doel het succesvol vergroten van ons marktaandeel in de regio Utrecht.

Jij neemt het initiatief om contact te leggen met suspects, prospects en inactieve klanten. Koude acquisitie is voor jou als doorzetter geen probleem, zo bouw jij jouw eigen regionale netwerk op met bedrijven die uiteindelijk hun personele vraagstukken bij jou zullen neerleggen. Jij bent het Verhoeve gezicht voor finance afdelingen binnen middelgrote- en grote organisaties in de regio Utrecht. Je onderhoudt actief contact met finance managers en directeuren en bouwt een relatie met hen op. Je maakt concrete afspraken over het proces van de detachering en de daarbij horende prijzen. Heb je hier nog geen ervaring in? Geen probleem! Je krijgt alle ruimte, begeleiding en training om succesvol te worden als accountmanager.

Binnen Verhoeve werk je nauw samen met verschillende disciplines. Recruitment is verantwoordelijk voor de kwalitatieve aannames van onze nieuwe finance consultants en het hr-team coacht en begeleidt onze collega’s in hun persoonlijke loopbaanontwikkeling. Jij begeleidt de finance consultants tijdens het project bij jouw opdrachtgever en evalueert de voortgang tijdens en na deze projecten met jouw klant. Het is belangrijk dat er structureel overleg plaatsvindt tussen hr, recruitment en sales, zodat we actie kunnen ondernemen op belangrijke signalen die wij ontvangen. Hiervoor komen we één keer in de week samen op ons kantoor in Bunnik. Altijd goed om even bij te praten. Gelukkig hoef je niet altijd naar kantoor om collega’s te zien, we zien elkaar ook regelmatig in de regio’s voor een overleg of gewoon omdat samenwerken nu eenmaal gezelliger is dan alleen werken.

Het finance salesteam bestaat uit acht sales consultants en ieder is verantwoordelijk voor een eigen regio, maar je werkt ook veel samen. Het is een gevariereerd team qua persoonlijkheden en ervaringsjaren met een goede teamspirit en veel humor.

Het gezamenlijke doel is gave klanten werven die uitdagende projecten op de plank hebben voor onze finance consultants, van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren controllers en specialisten. Daarnaast staat het echt verder helpen van onze opdrachtgevers op lange termijn centraal, welke bijdrage kunnen wij leveren om hen beter te maken, o.a. door mee te denken over de invulling van de financiële functie van de toekomst.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

 • Hebt gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan. Je hebt dan ook een hbo-diploma. De richting is wat ons betreft breed. Bijvoorbeeld commerciële economie, bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • Je hebt een goede motivatie waarom je aan de slag wilt in een commerciële functie;
 • Jij bent een resultaat gedreven persoon met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Jij kunt niet wachten om snel inzicht te krijgen in de marktontwikkelingen op het gebied van finance én de arbeidsmarkt;
 • Jij stelt klanttevredenheid als nummer één doel, daarnaast wil jij je snel ontwikkelen tot een volwaardige sparringpartner op tactisch niveau;
 • Ook heb jij de juiste communicatie skills om mensen te kunnen beïnvloeden en overtuigen en zodoende de toegevoegde waarde van Verhoeve over te brengen;
 • Acquisitiegesprekken voeren zie jij als een leuke uitdaging;
 • Jij deelt graag jouw positieve energie met jouw collega’s;
 • Bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs (B);
 • Je bent woonachtig in de (buurt van) regio Utrecht.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Je krijgt de kans om op tactisch en strategisch niveau mee te denken met de organisatie én een succes te maken van jouw eigen regio. Je krijgt veel vrijheid om een richting te geven aan jouw carrière bij Verhoeve. Natuurlijk heb je als junior accountmanager nog veel te leren, hier krijg je alle ruimte voor. Samen verder!

Wij organiseren regelmatig regionale en centrale activiteiten, borrels en kennissessies, waar je deel aan kunt nemen. Ook vind je op ons intranet groepen die het leuk vinden om samen sporten en willen trainen voor een wedstrijd. Kortom we doen er alles aan om elkaar echt te leren kennen en vanuit deze basis samen succesvol te zijn!

Bij ons is iedereen gelijk. We durven elkaar aan te spreken op gedrag en complimenteren elkaar net zo goed. Je mag bij ons 100% jezelf zijn.

 • Wij bieden jou een jaar contract voor 40 uur in de week, met de intentie hier een vast contract van te maken;
 • Jij ontvangt een salaris van €2300,-  tot €3000,- per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring;
 • Er is een variabele bonusregeling;
 • Je krijgt een leaseauto met tankpas, laptop en smartphone ter beschikking;
 • Hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Verhoeve is onderdeel van de Quoratiogroep. Dit betekent veel doorgroei mogelijkheden én toegang tot een ruim opleidingsprogramma om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Ga jij op die knop drukken om te solliciteren? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen drie werkdagen contact met jou opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op.