Sales consultant finance regio Noord-Oost Nederland

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Noord-Oost Nederland
Deel deze pagina via

Over de functie

Als sales consultant finance bij Verhoeve bevind jij je in een ambitieuze organisatie waar eigenaarschap, ontwikkeling en samenwerken voorop staan. In deze functie ligt de focus op het genereren van new business, het beheren én het uitbreiden van jouw netwerk. Met als doel het succesvol vergroten van ons marktaandeel in de regio Noord-Oost Nederland.

Het begint met een eigen regio-salesplan, dit wordt jouw basis. Jij neemt het initiatief om contact te leggen met suspects, prospects en inactieve klanten. Zo bouw jij jouw eigen regionale netwerk op met bedrijven die uiteindelijk hun personele vraagstukken bij jou zullen neerleggen. Jij bent het Verhoeve gezicht voor finance afdelingen binnen middelgrote- en grote organisaties in Noord-Oost Nederland. Je onderhoudt actief contact met finance managers en directeuren en bouwt een relatie met hen op. Je maakt concrete afspraken over het proces van de detachering en de daarbij horende prijzen.

Recruitment is verantwoordelijk voor de kwalitatieve aannames van onze nieuwe collega’s waaronder de finance professionals, het hr-team coacht en begeleidt onze finance talenten in hun persoonlijke loopbaanontwikkeling. Jij begeleidt de finance professionals tijdens het project bij jouw opdrachtgever en evalueert de voortgang tijdens en na deze projecten met jouw klant. Het is belangrijk dat er structureel overleg plaatsvindt tussen hr, recruitment en sales, zodat we actie kunnen ondernemen op belangrijke signalen die wij ontvangen. Je bent in ieder geval op een aantal momenten in de week op kantoor in Bunnik. Altijd goed om dan even bij te praten.

Het finance salesteam bestaat uit acht sales consultants en ieder is verantwoordelijk voor een eigen regio, maar je werkt ook veel samen. Het gezamenlijke doel is namelijk gave klanten werven die uitdagende projecten op de plank hebben voor onze finance professionals, van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren controllers en specialisten.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

 • Hebt gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan. Je hebt dan ook een hbo-diploma. De richting is wat ons betreft breed. Bijvoorbeeld commerciële economie, bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddeling;
 • Jij bent een resultaat gedreven persoon en in staat om snel inzicht te krijgen in de marktontwikkelingen op het gebied van finance én de arbeidsmarkt;
 • Jij stelt klanttevredenheid als nummer één doel en bent in staat om op te treden als sparringpartner op tactisch niveau;
 • Ook heb jij de juiste communicatieve skills om mensen te kunnen beïnvloeden en overtuigen en zodoende de toegevoegde waarde van Verhoeve over te brengen;
 • Acquisitiegesprekken voeren is voor jou geen probleem;
 • Jij deelt graag jouw positieve energie met jouw collega’s;
 • Bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs (B);
 • Je woont bij voorkeur in net boven Zwolle, bijvoorbeeld in de omgeving Ommen, Meppel of Hoogeveen zodat het voor jou ook te doen is om zo nu en dan naar onze kantoren in Leusden en Bunnik te komen voor bijvoorbeeld een overleg of bijeenkomst.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Je krijgt de kans om op tactisch en strategisch niveau mee te denken met de organisatie én een succes te maken van jouw eigen regio. Je krijgt veel vrijheid om een richting te geven aan jouw carrière bij Verhoeve. Heb je nog wat te leren op persoonlijk of vakinhoudelijk vlak? Ook hier krijg je alle ruimte voor. Samen verder!

Wij organiseren regelmatig regionale en centrale activiteiten, borrels en kennissessies, waar je deel aan kunt nemen. Ook vind je op ons intranet groepen die het leuk vinden om samen te sporten en samen willen trainen voor een wedstrijd. Kortom we doen er alles aan om elkaar echt te leren kennen en vanuit deze basis samen successen te behalen!

Bij ons is iedereen gelijk. We durven elkaar aan te spreken op het gedrag en complimenteren elkaar net zo goed. Je mag bij ons 100% jezelf zijn.

 • Wij bieden jou een jaar contract voor 40 uur in de week, met de intentie hier een vast contract van te maken;
 • Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en kunde;
 • Er is een variabele bonusregeling;
 • Je krijgt een leaseauto met tankpas, laptop en smartphone ter beschikking;
 • Hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Verhoeve is onderdeel van de Quoratio groep. Dit betekent veel doorgroei mogelijkheden én toegang tot een ruim opleidingsprogramma om jezelf verder te ontwikkelen.

Ga jij op die knop drukken om te solliciteren? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen drie werkdagen contact met jou opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op.

Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.