Accountmanager finance regio Noord-Brabant

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Noord-Brabant
Deel deze pagina via

Over de functie

Als accountmanager finance bij Verhoeve bevind jij je in een organisatie waar verantwoordelijkheid, ontwikkeling en samenwerken voorop staat. In deze functie ligt de focus op het genereren van new business en het beheren en uitbreiden van een netwerk. Ons doel is het succesvol uitbreiden van het marktaandeel in de regio Noord-Brabant.

Je stelt zelfstandig een regio-salesplan op, zo nodig krijg jij daar hulp bij. Jij neemt het initiatief om contact te leggen met suspects, prospects en inactieve klanten. Zo bouw jij jouw eigen regionale netwerk op met bedrijven die uiteindelijk hun personele vraagstukken bij jou zullen neerleggen. Dit netwerk is jouw domein en bestaat uit finance afdelingen binnen middelgrote- en grote organisaties. Je onderhoudt actief contact en bouwt een relatie op.  Je maakt concrete afspraken over het proces van de detachering en de daarbij horende prijs. Je zal in jouw rol ook actief zijn op social media om jezelf te branden en om naamsbekendheid voor Verhoeve te creëren.

Recruitment is verantwoordelijk voor de kwalitatieve aannames van onze nieuwe collega’s waaronder de finance professionals, het hr-team coacht en begeleidt onze finance talenten in hun persoonlijke loopbaanontwikkeling. Jij begeleidt de finance professionals tijdens het project bij jouw opdrachtgever en evalueert de voortgang tijdens en na deze projecten met jouw klant. Het is belangrijk dat er structureel overleg plaatsvindt tussen hr, recruitment en sales, zodat we actie kunnen ondernemen op belangrijke signalen die wij ontvangen. Je bent in ieder geval op een aantal dagdelen in de week op kantoor in Leusden of Bunnik. Altijd goed om dan even bij te praten.

Het salesteam bestaat uit zeven accountmanagers en ieder is verantwoordelijk voor een eigen regio, maar je werkt ook samen. Het gezamenlijk doel is namelijk gave klanten werven die uitdagende projecten op de plank hebben voor onze finance professionals. Daarom is er een gezamenlijke belmiddag en helpen jullie elkaar, daar waar nodig, om succesvol te zijn in het detacheren van onze finance professionals.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

 • Gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan is belangrijk voor ons. Je hebt dan ook een hbo-diploma. De richting is wat ons betreft breed. Bijvoorbeeld commerciële economie, bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • Je hebt ca. 2 jaar werkervaring,  bij voorkeur in een commerciële functie binnen de arbeidsbemiddeling;
 • Jij bent een resultaat gedreven persoon die in staat is om snel inzicht te krijgen in de marktontwikkelingen op het gebied van finance en de arbeidsmarkt;
 • Jij stelt klanttevredenheid als nummer één doel en bent in staat om op te treden als sparringpartner op tactisch niveau;
 • Ook heb jij de juiste communicatieve skills om mensen te kunnen beïnvloeden en overtuigen en zodoende de toegevoegde waarde van Verhoeve over te brengen;
 • Zelfstandig acquisitiegesprekken voeren is voor jou geen probleem;
 • Jij deelt graag jouw positieve energie met jouw collega’s;
 • Je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs (B);
 • Je woont bij voorkeur tussen Utrecht en Den Bosch, bijvoorbeeld in de omgeving van Zaltbommel of Tiel, zodat het voor jou ook te doen is om zo nu en dan naar onze kantoren in Leusden en Bunnik te komen voor bijvoorbeeld een overleg of bijeenkomst.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Je krijgt de kans om op tactisch en strategisch niveau mee te denken met de organisatie én een succes te maken van jouw eigen regio. Je krijgt veel vrijheid om een richting te geven aan jouw carrière bij Verhoeve, maar heb je nog wat te leren op persoonlijk of vakinhoudelijk vlak? Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Samen verder.

Wij organiseren regelmatig regionale en centrale activiteiten, borrels en kennissessies, waar je geheel vrijblijvend aan kan deelnemen. Ook vind je op ons intranet groepen die het leuk vinden om te sporten met elkaar en samen willen trainen voor een wedstrijd, iedereen is welkom. Kortom we doen er alles aan om plezier te maken en elkaar te leren kennen.

Bij ons is iedereen gelijk. We durven elkaar aan te spreken op het gedrag en complimenteren elkaar net zo goed. Je kan 100% jezelf zijn.

 • Wij bieden jou een jaar contract voor 40 uur in de week, met de intentie een vast contract van te maken;
 • Jouw salaris ligt tussen de €2500,- en €3500,- o.b.v. 40 uur (afhankelijk van jouw kennis en kunde);
 • Er is een variabele bonusregeling;
 • Je krijgt een leaseauto met tankpas, laptop en smartphone ter beschikking;
 • Hebt recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband;
 • Verhoeve is onderdeel van Quoratio. Dit betekent veel doorgroei mogelijkheden én toegang tot een ruim opleidingsprogramma om jezelf verder te ontwikkelen.

Ga jij op die knop drukken om te solliciteren? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen drie werkdagen contact met jou opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op.

Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.