Bijbaan medewerker projectadministratie

Aantal uren per week 16
Opleidingsniveau mbo
Standplaats Leusden
Deel deze pagina via

Over de functie

Wanneer onze finance professionals op gesprek gaan voor een project bij onze klanten, dan kunnen zij vaak de volgende dag al starten. Achter de schermen bij Verhoeve betekent dat een hoop administratieve handelingen. Momenteel hebben wij ruimte voor iemand die ondersteuning kan bieden aan ons backofficeteam.

Dit is een ideale vacature voor iemand die minimaal voor een half jaar tot ongeveer één jaar beschikbaar is, want het is een baan van tijdelijke aard.

Jij bent degene die verschillende projectovereenkomsten gaat opstellen richting de bedrijven en zzp-ers met wie wij een opdracht aangaan. Daarvoor heb je informatie nodig van onze sales consultants die verantwoordelijk zijn voor de lopende projecten. Deze informatie hebben zij vaak niet meteen voor handen, dus dan is het wel handig dat je bepaalde skills in huis hebt om de consultants zo snel als mogelijk voor jou te laten bewegen.

Je verwerkt de wekelijkse urenadministratie, week-en maandadministratie en voert eventueel correcties uit.

Daarnaast is het de bedoeling dat jij de cv's van onze (interim) medewerkers in een Verhoeve-format giet, zodat alle cv’s er overzichtelijk en volgens dezelfde richtlijnen uitzien.

Naast het administratief goed verwerken van de projectgegevens zijn er een aantal momenten waarop je ons hr-team zal ondersteunen bij het organiseren van informele en formele bijeenkomsten. Te denken aan helpen met het opstellen van een agenda betreft evenementen, kennissessies en informele borrels, geschikte regionale en centrale locaties vinden voor de bijeenkomsten en uitnodigingen versturen naar de betreffende personen.

Uitdagend? Jazeker! Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de gegevens. Deze moeten correct zijn ingevoerd en verwerkt, we kunnen ons namelijk geen fouten permitteren. Het starten van de projectadministratie en het ondersteunen bij evenementen betekent dat je goed moet zijn in plannen en prioriteiten stellen, op verschillende niveaus moet kunnen communiceren, organisatiesensitiviteit van groot belang is en je best wat assertiviteit in huis moet hebben om je werk succes af te kunnen ronden.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Woon jij in de omgeving van Leusden of Amersfoort? Dan is onze locatie goed te bereizen voor jou. 

• Jij bent op korte termijn beschikbaar voor een bijbaan van ongeveer 16 uur per week, bij voorkeur op de maandag en dinsdag;
• Jij bent in opleiding op minimaal mbo niveau 3 in een commerciële-, administratieve-, of hrm richting. Zo ben je in staat om de kennis die je opdoet tijdens je studie in de praktijk uit de voeren;
• Vindt het prima om jouw werkzaamheden onder tijdsdruk uit te voeren en je bent stressbestendig;
• Je werkt accuraat, bent energiek en je houdt van aanpakken;
• Neemt het initiatief, toont zelfstandigheid en overlegt in teamverband;
• Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Als medewerker projectadministratie werk je samen met het team backoffice dat bestaat uit twee collega’s. Je werkt in een kantoortuin in een informele setting met in totaal 20 medewerkers. Je krijgt de mogelijkheid om werkervaring en praktijkkennis op te doen en je te ontwikkelen op competentieniveau.

  • Je ontvangt een contract voor 16 uur per week;
  • Een salaris van €10,- bruto per uur;
  • Reiskostenvergoeding, indien van toepassing;
  • En aanhaken bij alle informele activiteiten en borrels zijn geheel vrijblijvend, maar die wil je niet missen.

Heb jij vragen over bovenstaande of overweeg je een overstap, maar ben je nog niet overtuigd? Bellen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden.

Is deze vacature toch niets voor jou, maar ken je wel iemand die de perfecte kandidaat zou kunnen zijn? Stuur de vacature door of deel het via social media.