oefenvacature voor studenten HAN

Aantal uren per week 40
Opleidingsniveau hbo
Standplaats Arnhem of Nijmegen
Deel deze pagina via

Over de functie

Bij ons heb je als stagiair van Verhoeve een verantwoordelijke en veelzijdige stageplek. Een stageplek waarin jij jezelf kan ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Jij bent namelijk  stagiair bij één van onze opdrachtgevers.

Onze finance collega’s zijn per jaar op minimaal twee wisselende werkplekken bij gerenommeerde opdrachtgevers aan het werk om hen te helpen met financiële vraagstukken. Jij zal hen ondersteunen in het werkproces.

Zo kan je naast een collega geplaatst worden die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en verbetering van de financiële processen/rapportages waar hij of zij een belangrijke rol speelt bij het optimaliseren van de financiële processen.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het beheren van debiteuren, crediteuren en ondersteunen op grootboekniveau, het voorbereiden, het ondersteunen in het samenstellen en opleveren van financiële rapportages, het ondersteunen bij de voorbereiding van de jaarrekening en bij het opstellen van balansspecificaties.

Verhoeve Reisverzeking Bekijk hier de impressie

Jij als Verhoeve professional

Je bent studerende op het hbo richting finance & control. Zo heb je gedegen basiskennis om op dit niveau aan de slag te gaan.

Daarnaast moet je goed overweg kunnen met Excel.

De ideale kandidaat wilt zich ook ontwikkelen op het gebied van competenties. Deze zijn namelijk net zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis hebben. Daarover gesproken… Jij bent zowel analytisch als sociaal en communicatief erg sterk, dit helpt je namelijk om je stage succesvol uit te voeren.

Jij wil resultaten zien en het liefst ben jij daar (mede-) verantwoordelijk voor. Terugkerende werkzaamheden dagen je niet uit, jij probeert meer te halen uit elke opdracht die je op jouw bord krijgt, zo help jij niet alleen jezelf te ontwikkelen, maar ook de opdrachtgever is daar erg blij mee. Je bent dus ambitieus, want voor een “gewone stageplek” moet je niet bij ons zijn.

Onze opdrachtgevers bevinden zich binnen de ruit Utrecht, Zwolle en Arnhem en Den Bosch. Het is dus fijn als je rondom een van deze regio’s woont. Deze stageplek is specifiek voor de regio Arnhem/Nijmegen, ofwel de provincie Gelderland.

Waarom kiezen voor Verhoeve?

Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij maken ook voor jou de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrièrepad en doen ons best de juiste match te maken tussen jou, jouw wensen en de stageplek.

Bij ons geen suffe stage. Maar een projectstage waar je meteen in de keuken kan kijken bij één van onze opdrachtgevers.

Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal begeleid. Je krijgt namelijk de beschikking over een buddy die je helpt om je stage succesvol te doorlopen.