Neem een kijkje in onze keuken

Als je een beetje door onze site heen gelopen bent, heb je een indruk op kunnen doen van wat voor type bedrijf we zijn en wat voor type professionals hier rondloopt. Inderdaad, het gepassioneerde soort, dat er 100% voor gaat en niets liever doet dan geweldige resultaten neerzetten.

Ben jij uit hetzelfde finance-hout gesneden en denk je: “Daar zie ik mezelf wel tussen lopen, maar eerst zou ik wel wat meer willen weten over hun ervaringen”, check dan snel onze video’s en blogs. Krijg je een nog betere indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Blogs en nieuws

 • De eerste stappen bij Verhoeve

  De eerste stappen bij Verhoeve

  Pas een half jaar in dienst en nu al zijn rugzak goed gevuld. Niet alleen een boeiende eerste opdracht, maar ook tal van leuke en leerzame ervaringen. Lees hier het begin van de route van Sander Venema bij Verhoeve.

 • Samen gaan we voor groen!

  Samen gaan we voor groen!

  Met het omzetten van de leasecontracten naar Greenlease maakt Verhoeve een grote stap richting een duurzaam wagenpark.

 • Met Edukans naar Malawi!

  Met Edukans naar Malawi!

  Onze avonturier Berry Visser heeft samen met de ontwikkelingsorganisatie Edukans een wereldse reis gemaakt. Het was geen vakantie, maar samen aan een project werken en mooi werk leveren voelt wel goed.

 • Werken in de zorgsector is boeiend

  Werken in de zorgsector is boeiend

  Ook met een rugzak bomvol ervaring kun je een nieuw avontuur beginnen en een mooie reis maken bij Verhoeve. Lees hier over het avontuur van Bernard van Spil een zeer ervaren controller in de zorg.

 • Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd

  Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd

  Richard Profijt, een Tukker in hart en nieren, zorgt er voor dat Verhoeve in Twente nóg beter op de kaart komt te staan.
  Daarnaast is hij ook zeer betrokken bij Verhoeve op andere facetten.

Pagina 3 van 4