Neem een kijkje in onze keuken

Als je een beetje door onze site heen gelopen bent, heb je een indruk op kunnen doen van wat voor type bedrijf we zijn en wat voor type professionals hier rondloopt. Inderdaad, het gepassioneerde soort, dat er 100% voor gaat en niets liever doet dan geweldige resultaten neerzetten.

Ben jij uit hetzelfde finance-hout gesneden en denk je: “Daar zie ik mezelf wel tussen lopen, maar eerst zou ik wel wat meer willen weten over hun ervaringen”, check dan snel onze video’s en blogs. Krijg je een nog betere indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Blogs en nieuws

 • Het avontuur van Robert

  Het avontuur van Robert

  Net in dienst bij Verhoeve en gelijk een toffe opdracht in je eigen zijn regio binnenslepen? Dat is Robert de Graaf gelukt! ๐ŸŒŸ
  Hij moest een maandje geduld hebben, maar nu is het dan toch echt bijna zover. Maar een maand thuis zitten? Daar zat Robert niet op te wachten en wij ook niet.
  Benieuwd hoe hij zijn eerste avontuur heeft ervaren en welke gave opdracht op hem te wachten ligt? Lees het hier! ๐Ÿ‘‡

 • Op karakter kom ik er wel

  "Op karakter kom ik er wel"

  Nadat er al aan diverse hardloopevenementen deelgenomen werd, vonden een aantal fanatieke mannen het nodig om ook eens een ander sportevenement bij de directie onder de aandacht te brengen. En terecht zo bleek!

 • Kiezen voor een master na je hbo?

  Kiezen voor een master na je hbo?

  Tijdens gesprekken met afstudeerders viel het ons op dat veel hboโ€™ers de ambitie hebben om na hun studie een master te gaan volgen. Wij vroegen ons af waarom die motivatie vandaan komt en hebben een klein intern onderzoek gedaan!

 • Verhoeve ontmoet DNV GL

  Verhoeve ontmoet DNV GL

  Wij vertellen graag over onze avonturen. Bijvoorbeeld over wat onze financials meemaken in hun reis langs verschillende projecten. Bij deze reizen spelen onze klanten natuurlijk een hele belangrijke rol. Wij hechten veel waarde aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten. Maar hoe denkt de klant daar zelf over?

 • De rugzak van Bo!

  De rugzak van Bo!

  We stellen je graag voor aan onze nieuwste HR Consultant: Bo! Ze is sinds kort onderdeel van het HR team dat onze financials begeleidt en coacht. Uiteraard is Bo in haar eerste drie maanden bij Verhoeve zelf ook het avontuur aangegaan. Benieuwd waarmee zij haar rugzak al heeft gevuld? Lees hier haar blog!

Pagina 1 van 4