Neem een kijkje in onze keuken

Als je een beetje door onze site heen gelopen bent, heb je een indruk op kunnen doen van wat voor type bedrijf we zijn en wat voor type professionals hier rondloopt. Inderdaad, het gepassioneerde soort, dat er 100% voor gaat en niets liever doet dan geweldige resultaten neerzetten.

Ben jij uit hetzelfde finance-hout gesneden en denk je: “Daar zie ik mezelf wel tussen lopen, maar eerst zou ik wel wat meer willen weten over hun ervaringen”, check dan snel onze video’s en blogs. Krijg je een nog betere indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Blogs en nieuws

 • De rugzak van Bo!

  De rugzak van Bo!

  We stellen je graag voor aan onze nieuwste HR Consultant: Bo! Ze is sinds kort onderdeel van het HR team die onze financials begeleiden en coachen tijdens hun avontuur. Uiteraard is Bo in haar eerste drie maanden bij Verhoeve zelf ook het avontuur aangegaan. Benieuwd waarmee zij haar rugzak al heeft gevuld? Lees hier haar blog!

 • Het avontuur van Arne!

  Het avontuur van Arne!

  "Niemand houdt een reis vol zonder ook te genieten van de mooie momenten met je reisgenoten." Benieuwd wat dit voor Arne betekend? Zijn avontuur bij Verhoeve begon twee jaar geleden. Lees hier zijn blog!

 • Het avontuur van Marco!

  Het avontuur van Marco!

  Een avontuur van al meer dan 10 jaar langs een tal van branches. Marco van de Streek heeft er in deze periode alles aan gedaan om zich steeds verder te ontwikkelen. Van ondersteunende financial tot iemand die de lead pakt in de financiële processen en verantwoordelijk is voor verbeteringen ervan. Lees hier zijn avontuur!

 • De #wereldbaan van Mark

  De #wereldbaan van Mark

  Qua avontuur en afwisseling kun je het bij Verhoeve niet beter treffen. Binnen twee jaar heeft Mark Stokkink al drie prachtige opdrachtgevers op zijn naam staan uit diverse branches. Lees hier over de #wereldbaan van Mark

 • De rugzak van Glenn

  De rugzak van Glenn

  Bij Verhoeve vul je jouw rugzak met kennis en competenties tot dat deze helemaal vol zit. En dan? Dan begin je een nieuw avontuur! Dat is precies wat Glenn heeft gedaan. Lees hier zijn verhaal!

Pagina 1 van 3