Verhoeve evenementen

Werken bij en werken met Verhoeve is meer dan werken alleen. Samen je eigen en elkaars grenzen verleggen staan bij ons immers centraal. Daar organiseren we regelmatig evenementen voor zoals masterclasses, workshops en kennissessies. 

Maar natuurlijk ook gezellige feesten en borrels waar je in een ontspannen sfeer met je collega’s en je relaties kunt klinken op elkaars succes!

Wis alle categorieën »

Evenementen

 • Verhoeve eindejaarsfeest

  Verhoeve eindejaarsfeest

  Reeds geweest

  Op vrijdag 13 december sluiten wij als Verhoeve het jaar 2019 feestelijk af!

  Lees meer
 • Sinterklaas feest

  Sinterklaas feest

  Reeds geweest

  Eén groot familiefestijn!

   

   

   

   

   

  Lees meer
 • Decision-, process- en datamining

  Decision-, process- en datamining

  Reeds geweest

  Tijdens de cursus decision-, process- en dataming is de value-through-analytics methode besproken en uitgelegd. De focus heeft hierbij gelegen op objecten. Daarnaast is er uitgebreid ingegaan op het gebruik van Power-BI voor het visualiseren en analyseren van objecten.

  Lees meer
 • Kennissessie FinTech

  Kennissessie FinTech

  Reeds geweest

  Big Data, Process Mining, Decision Mining, Business Analytics, Data Driven Services, Blockchain, Artificial Intelligence, API’s, Machine Learning en Edge Networks zijn een aantal van de technologieën, die wereld van de financial in een rap tempo veranderen.

  Lees meer
 • Verhoeve's First Years

  Verhoeve's First Years

  Reeds geweest

  Ieder jaar organiseren wij een “Verhoeve’s First Years” bijeenkomst voor alle nieuwe medewerkers die dat kalenderjaar in dienst zijn getreden.

   

   

  Lees meer
 • Bijeenkomst ZZP-ers

  Bijeenkomst ZZP-ers

  Reeds geweest

  Op dinsdag 29 oktober 2019 organiseren Quoratio en Verhoeve een bijeenkomst voor ZZP’ers om in contact te komen met professionals met expertise in HR & Payroll en Finance. 

  Lees meer
 • Masterclass regio midden

  Masterclass regio midden

  Reeds geweest

  Na een succesvolle editie in 2018 organiseert Verhoeve op woensdag 9 oktober 2019 wederom een Masterclass in de regio Utrecht. Het thema van de bijeenkomst is “Gezamenlijk eigenaarschap”.

  Lees meer

Wil jij ook onderdeel van Verhoeve worden?

Je wilt een kei van een finance professional worden en je wilt meer van de wereld zien. Alles eigenlijk. Je bent dus klaar voor het grote avontuur. Gesp je rugzak om en check in! De wereld ligt aan je voeten.

Jouw wereldbaan