Neem een kijkje in onze keuken

Als je een beetje door onze site heen gelopen bent, heb je een indruk op kunnen doen van wat voor type bedrijf we zijn en wat voor type professionals hier rondloopt. Inderdaad, het gepassioneerde soort, dat er 100% voor gaat en niets liever doet dan geweldige resultaten neerzetten.

Ben jij uit hetzelfde finance-hout gesneden en denk je: “Daar zie ik mezelf wel tussen lopen, maar eerst zou ik wel wat meer willen weten over hun ervaringen”, check dan snel onze blogs. Krijg je een nog betere indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Wis alle categorieën »

Blogs

 • Het avontuur van Ramon

  Het avontuur van Ramon

  💬 “Dat zorgde ervoor dat Verhoeves Take Off voor mij absoluut een meerwaarde heeft gehad, ook al is Verhoeve niet mijn eerste werkgever” 💬

   

  Benieuwd waar hij het over heeft? Lees hier alles over zijn avonturen in z’n eerste jaar bij Verhoeve! 👇

   

   

   

   

   

   

  Lees meer
 • #SamenVerder volgens Tom

  #SamenVerder volgens Tom

  Gepubliceerd op 23-9-2019

  "Een verrassende move.” Dat was Tom zijn eerste reactie op het nieuws van de overname. Omdat hij Quoratio nog niet kende, zag hij de overname ook niet aankomen. Dat maakte hem nieuwsgierig.

   
  Lees meer
 • Het avontuur van Robert

  Het avontuur van Robert

  Gepubliceerd op 29-8-2019

  Net in dienst bij Verhoeve en gelijk een toffe opdracht in je eigen zijn regio binnenslepen? Dat is Robert de Graaf gelukt! 🌟
  Hij moest een maandje geduld hebben, maar nu is het dan toch echt bijna zover. Maar een maand thuis zitten? Daar zat Robert niet op te wachten en wij ook niet.
  Benieuwd hoe hij zijn eerste avontuur heeft ervaren en welke gave opdracht op hem te wachten ligt? Lees het hier! 👇

   

   

  Lees meer
 • "Op karakter kom ik er wel"

  Gepubliceerd op 11-7-2019

  "Wat is het toch gaaf dat Verhoeve het voor de medewerkers mogelijk maakt om mee te doen aan sportevenementen!” Nadat er al aan diverse hardloopevenementen deelgenomen werd, vond Marco van de Streek het nodig om ook eens een ander sportevenement bij de directie onder de aandacht te brengen. En terecht zo bleek.

  Lees meer
 • Kiezen voor een master na je HBO?

  Kiezen voor een master na je HBO?

  Gepubliceerd op 23-6-2019

  Tijdens gesprekken met afstudeerders viel het ons op dat veel hbo’ers de ambitie hebben om na hun studie een master te gaan volgen. Wij vroegen ons af waarom die motivatie vandaan komt en hebben een klein intern onderzoek gedaan! 

   

   

  Lees meer
 • Verhoeve ontmoet DNV GL

  Verhoeve ontmoet DNV GL

  Gepubliceerd op 26-5-2019

  Wij vertellen graag over onze avonturen. Bijvoorbeeld over wat onze financials meemaken in hun reis langs verschillende projecten. Bij deze reizen spelen onze klanten natuurlijk een hele belangrijke rol. Wij hechten veel waarde aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten. Maar hoe denkt de klant daar zelf over?

  Lees meer
 • De rugzak van Bo

  De rugzak van Bo

  Gepubliceerd op 7-5-2019

  We stellen je graag voor aan onze nieuwste HR Consultant: Bo! Ze is sinds kort onderdeel van het HR team dat onze financials begeleidt en coacht. Uiteraard is Bo in haar eerste drie maanden bij Verhoeve zelf ook het avontuur aangegaan. Benieuwd waarmee zij haar rugzak al heeft gevuld? Lees hier haar blog!

  Lees meer
 • Het avontuur van Arne

  Het avontuur van Arne

  Gepubliceerd op 7-4-2019

  "Niemand houdt een reis vol zonder ook te genieten van de mooie momenten met je reisgenoten." Benieuwd wat dit voor Arne betekent? Zijn avontuur bij Verhoeve begon twee jaar geleden. Lees hier zijn blog!

   

  Lees meer
 • Het avontuur van Marco

  Het avontuur van Marco

  Gepubliceerd op 13-3-2019

  Een reis van al meer dan 10 jaar langs tal van branches. Marco van de Streek heeft er in deze periode alles aan gedaan om zich steeds verder te ontwikkelen. Van ondersteunende financial tot iemand die de lead pakt in de financiële processen en verantwoordelijk is voor verbeteringen ervan. Lees hier zijn avontuur!

   

  Lees meer

Wil jij ook onderdeel van Verhoeve worden?

Je wilt een kei van een finance professional worden en je wilt meer van de wereld zien. Alles eigenlijk. Je bent dus klaar voor het grote avontuur. Gesp je rugzak om en check in! De wereld ligt aan je voeten.

Jouw wereldbaan