Neem een kijkje in onze keuken

Als je een beetje door onze site heen gelopen bent, heb je een indruk op kunnen doen van wat voor type bedrijf we zijn en wat voor type professionals hier rondloopt. Inderdaad, het gepassioneerde soort, dat er 100% voor gaat en niets liever doet dan geweldige resultaten neerzetten.

Ben jij uit hetzelfde finance-hout gesneden en denk je: “Daar zie ik mezelf wel tussen lopen, maar eerst zou ik wel wat meer willen weten over hun ervaringen”, check dan snel onze blogs. Krijg je een nog betere indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Wis alle categorieën »

Blogs

 • Digitalisering en de toekomst van de financiële functie

  Digitalisering en de toekomst van de financiële functie

  Gepubliceerd op 26-11-2020

  In de afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling/toekomst van onze banen. Daaruit komen steeds dezelfde conclusies. Onze werkomgeving verandert en wij als professionals moeten mee veranderen. In dit blog gaan we dieper in op de toekomst van de financiële functie. Hierbij laten we de onderwerpen van de webinars in juni en september de revue passeren: Zero Admin, Data Analytics, Werkdruk en Robotic Process Automation.

  Lees meer
 • De Finance Consultant wordt steeds meer een Controller

  De Finance Consultant wordt steeds meer een Controller

  Gepubliceerd op 16/09/2020

  Kas Bloemberg, Finance Consultant, werkt op het moment bij een opdrachtgever in de zorg. Kas heeft een opdracht als Assistent Controller bij VVT-instelling Innoforte, waar hij door de fusie met St. Vreedenhof uit Arnhem de opdracht heeft naast reguliere werkzaamheden, de integratie van beide administratie te ondersteunen. 

  Lees meer
 • Blog 2: Het toepassen van Business Intelligence in de praktijk op jouw finance afdeling

  Blog 2: Het toepassen van Business Intelligence in de praktijk op jouw finance afdeling

  Gepubliceerd op 16/07/2020

  Hoe ziet de toepassing van Business Intelligence er in de praktijk uit? En welke voordelen kan dit jouw organisatie bieden? Onze Finance & Control Consultant Brecht Versteegh vertelt in deze blog meer over zijn ervaringen met Business Intelligence binnen Finance & Control. 

  Lees meer
 • Blog 1: Business intelligence en Data Analytics; de digitalisering van de financiële functie

  Blog 1: Business intelligence en Data Analytics; de digitalisering van de financiële functie

  Gepubliceerd op 13/07/2020

  Business Intelligence en Data Analytics, je hoort deze termen steeds vaker langskomen. Maar wat betekenen deze termen nu precies? En wat betekenen ze in de praktijk voor financials? Een aantal weken geleden organiseerden we een webinar over de toekomst en digitalisering van de financiële functie. In dit artikel duiken we dieper in op de details rondom deze populaire termen en ontwikkelingen. 

  Lees meer
 • Onze Verhoeve ambassadeurs

  Onze Verhoeve ambassadeurs

  Gepubliceerd op 30-06-2020

  Bij Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep, zijn we elke dag op zoek naar nieuwe collega’s. Naast de reguliere werving door onze recruiters kunnen alle onze collega's nieuwe medewerkers aandragen. We noemen dit ‘referral’. Onze eigen professionals kennen de organisatie het beste. Als zij iemand bij Verhoeve voorstellen hebben we een grote kans op een goede match! Zo ook in het verhaal van Paula en Lisette, je leest het hier!

  Lees meer
 • Werken in de detachering: veelzijdigheid aan opdrachten

  Werken in de detachering: veelzijdigheid aan opdrachten

  Gepubliceerd op 29-06-2020

  Marco is Finance Consultant bij Verhoeve. En dat doet hij al bijna 13 jaar! Werken in de detachering betekent voor Marco veelzijdigheid aan opdrachten. Hij neemt je graag mee in zijn wereld, zijn huidige opdracht en successen en uitdagingen die daarbij komen kijken.

  Lees meer
 • Door robotisering worden administratieve banen leuker

  Door robotisering worden administratieve banen leuker

  Gepubliceerd op 02-06-2020

  Robotisering. Het is je vast geen onbekende term. Robots die ons werk overnemen. Het klinkt misschien nog een beetje futuristisch, maar wordt voor steeds meer bedrijven dagelijkse realiteit. Is robotisering dan een gevaar voor banen binnen Finance?

  Lees meer
 • 7 tips om online bij de les te blijven!

  7 tips om online bij de les te blijven!

  Gepubliceerd op 11-05-2020

  Nu de hele wereld zich massaal aanpast aan de huidige omstandigheden, zijn er voor jou vast ook een aantal dingen veranderd. Hoe blijf je online bij de les? Om jou door deze uitdaging heen te helpen hebben we zeven tips voor je! 

  Lees meer
 • Het avontuur van Gerben

  Het avontuur van Gerben

  Gepubliceerd op 28-04-2020

  Ontmoet Gerben Vlieger, Finance Consultant en na zijn reis door Zuidoost-Azië begonnen aan zijn eerste opdracht bij Verhoeve. Ontdek zijn sportieve avontuur!

  Lees meer

Wil jij ook onderdeel van Verhoeve worden?

Je wilt een kei van een finance professional worden en je wilt meer van de wereld zien. Alles eigenlijk. Je bent dus klaar voor het grote avontuur. Gesp je rugzak om en check in! De wereld ligt aan je voeten.

Jouw wereldbaan