Neem een kijkje in onze keuken

Als je een beetje door onze site heen gelopen bent, heb je een indruk op kunnen doen van wat voor type bedrijf we zijn en wat voor type professionals hier rondloopt. Inderdaad, het gepassioneerde soort, dat er 100% voor gaat en niets liever doet dan geweldige resultaten neerzetten.

Ben jij uit hetzelfde finance-hout gesneden en denk je: “Daar zie ik mezelf wel tussen lopen, maar eerst zou ik wel wat meer willen weten over hun ervaringen”, check dan snel onze blogs. Krijg je een nog betere indruk van wat je bij ons kunt verwachten.

Wis alle categorieën »

Blogs

 • Onze Verhoeve ambassadeurs

  Onze Verhoeve ambassadeurs

  Gepubliceerd op 30-06-2020

  Bij Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep, zijn we elke dag op zoek naar nieuwe collega’s. Naast de reguliere werving door onze recruiters kunnen alle onze collega's nieuwe medewerkers aandragen. We noemen dit ‘referral’. Onze eigen professionals kennen de organisatie het beste. Als zij iemand bij Verhoeve voorstellen hebben we een grote kans op een goede match! Zo ook in het verhaal van Paula en Lisette, je leest het hier!

  Lees meer
 • Werken in de detachering: veelzijdigheid aan opdrachten

  Werken in de detachering: veelzijdigheid aan opdrachten

  Gepubliceerd op 29-06-2020

  Marco is Finance Consultant bij Verhoeve. En dat doet hij al bijna 13 jaar! Werken in de detachering betekent voor Marco veelzijdigheid aan opdrachten. Hij neemt je graag mee in zijn wereld, zijn huidige opdracht en successen en uitdagingen die daarbij komen kijken.

  Lees meer
 • Door robotisering worden administratieve banen leuker

  Door robotisering worden administratieve banen leuker

  Gepubliceerd op 02-06-2020

  Robotisering. Het is je vast geen onbekende term. Robots die ons werk overnemen. Het klinkt misschien nog een beetje futuristisch, maar wordt voor steeds meer bedrijven dagelijkse realiteit. Is robotisering dan een gevaar voor banen binnen Finance?

  Lees meer
 • 7 tips om online bij de les te blijven!

  7 tips om online bij de les te blijven!

  Gepubliceerd op 11-05-2020

  Nu de hele wereld zich massaal aanpast aan de huidige omstandigheden, zijn er voor jou vast ook een aantal dingen veranderd. Hoe blijf je online bij de les? Om jou door deze uitdaging heen te helpen hebben we zeven tips voor je! 

  Lees meer
 • Het avontuur van Gerben

  Het avontuur van Gerben

  Gepubliceerd op 28-04-2020

  Ontmoet Gerben Vlieger, Finance Consultant en na zijn reis door Zuidoost-Azië begonnen aan zijn eerste opdracht bij Verhoeve. Ontdek zijn sportieve avontuur!

  Lees meer
 • Het avontuur van Ramon

  Het avontuur van Ramon

  💬 “Dat zorgde ervoor dat Verhoeves Take Off voor mij absoluut een meerwaarde heeft gehad, ook al is Verhoeve niet mijn eerste werkgever” 💬

   

  Benieuwd waar hij het over heeft? Lees hier alles over zijn avonturen in z’n eerste jaar bij Verhoeve! 👇

   

   

   

   

   

   

  Lees meer
 • #SamenVerder volgens Tom

  #SamenVerder volgens Tom

  Gepubliceerd op 23-9-2019

  "Een verrassende move.” Dat was Tom zijn eerste reactie op het nieuws van de overname. Omdat hij Quoratio nog niet kende, zag hij de overname ook niet aankomen. Dat maakte hem nieuwsgierig.

   
  Lees meer
 • Het avontuur van Robert

  Het avontuur van Robert

  Gepubliceerd op 29-8-2019

  Net in dienst bij Verhoeve en gelijk een toffe opdracht in je eigen zijn regio binnenslepen? Dat is Robert de Graaf gelukt! 🌟
  Hij moest een maandje geduld hebben, maar nu is het dan toch echt bijna zover. Maar een maand thuis zitten? Daar zat Robert niet op te wachten en wij ook niet.
  Benieuwd hoe hij zijn eerste avontuur heeft ervaren en welke gave opdracht op hem te wachten ligt? Lees het hier! 👇

   

   

  Lees meer
 • "Op karakter kom ik er wel"

  Gepubliceerd op 11-7-2019

  "Wat is het toch gaaf dat Verhoeve het voor de medewerkers mogelijk maakt om mee te doen aan sportevenementen!” Nadat er al aan diverse hardloopevenementen deelgenomen werd, vond Marco van de Streek het nodig om ook eens een ander sportevenement bij de directie onder de aandacht te brengen. En terecht zo bleek.

  Lees meer

Wil jij ook onderdeel van Verhoeve worden?

Je wilt een kei van een finance professional worden en je wilt meer van de wereld zien. Alles eigenlijk. Je bent dus klaar voor het grote avontuur. Gesp je rugzak om en check in! De wereld ligt aan je voeten.

Jouw wereldbaan