Verhoeve is jouw partner in finance & control

Van een financieel detacheringsbedrijf mag je wat verwachten. Véél verwachten. Daadkracht, regie, maatwerk, de bereidheid, nee, de vanzelfsprekendheid om diep in je organisatie te duiken. Een haarscherpe inleving in je behoefte. En – uiteraard – een groot arsenaal aan financieel talent. Voor minder zouden wij het niet doen. Welkom bij Verhoeve.

Wie wij zijn

Wij zijn een ruim 100 talenten tellend financieel detacheringsbedrijf. En wat voor één. Een specialist die anders is dan de meeste detacheerders. Waarom? Omdat wij het als onze missie beschouwen om onze opdrachtgevers verder te helpen. Wezenlijk verder. Inderdaad, we hebben het over iets extra’s brengen, over twee stappen meer zetten, over een hechte relatie opbouwen gebaseerd op resultaat, begrip en betrokkenheid, wat ons betreft het liefst in de vorm van een partnership. Dat lukt natuurlijk alleen als er sprake is van een klik. Op persoonlijk, professioneel en cultureel niveau. Vandaar.

Wij werken met eigen medewerkers

Bij ons draait alles om ontwikkeling. Om die van je organisatie én die van onze medewerkers. Dat is de reden waarom we hen – ook weer anders dan de meeste detacheerders – in vaste dienst nemen en een zekere omgeving bieden waarbinnen zij zich, door ons ondersteund, volledig op het avontuur kunnen storten. Op hun ontwikkeling en hun carrière, die ze zelf mogen uitstippelen. Dat werkt. Dat werkt zelfs heel goed. Immers, zijn onze mensen gemotiveerd en worden ze beter, dan wordt jouw organisatie beter. En door de ervaring die ze bij jou opdoen, worden zij weer beter. Een win-win situatie dus, voor jou, voor onze medewerkers en voor ons. Precies wat wij bij Verhoeve beogen.

Uitjes bij Verhoeve

IMG_0381.jpg

Een grote familie

finance & control in jouw regio

Verhoeve is een warm bedrijf met veel oog voor de menselijke maat. Onze persoonlijke touch zit zoals je zult ervaren door onze hele organisatie verweven. Maar boven alles zijn wij een uitgesproken kwaliteitsgerichte dienstverlener die talenten uit jouw regio op een breed terrein, van operationele administratieve werkzaamheden tot en met financial en business control, op maat detacheert. Voorwaar, alleen het beste is goed genoeg.

Trotse partner van Edukans

Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Zij zijn al tientallen jaren voorvechter van de ontwikkeling van kinderen en werken iedere dag aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden. 

Onze medewerkers prijzen zich gelukkig dat zij zich kunnen ontwikkelen bij Verhoeve. Hoe anders is dat voor kinderen in landen als Syrië, Ethiopië of Malawi?

Wij zijn super trots dat wij met onze medewerkers een steentje kunnen bijdragen aan de activiteiten van Edukans. Dit doen wij onder andere door onze financiële expertise ter beschikking te stellen en Edukans te helpen met de financiële verantwoording van de verschillende projecten waaraan zij werken. Een duidelijke win-win, want ook voor onze medewerker is dit een unieke ervaring en verrijking als persoon. Zeker ook omdat je de kans krijgt om een deel van de werkzaamheden op locatie uit te voeren.

Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Hier vind je de website van Edukans.

  Trotse partner van educans