Jouw ontwikkeling

daar gaat het ons om!

Van een gerenommeerd detacheringsbedrijf in finance & control mag je wat verwachten. Véél verwachten. Dat geldt voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze medewerkers. Mogen we je voorstellen: Verhoeve, een bruisende organisatie waar bijna 100 financiële specialisten iedere dag gemotiveerd en met veel plezier keihard werken aan hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en het succes van onze opdrachtgevers.

Betrokkenheid en inzet

Wat je direct zal opvallen als je bij ons binnenloopt is de ontspannen sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. En ook is. Zo hoort het ook. Alles wat wij doen staat namelijk in het teken van de ontwikkeling van onze medewerkers, onze klanten, onze organisatie en – vanuit onze visie op MVO – de maatschappij. Dat vraagt om betrokkenheid en inzet. En die geven mensen als ze zich in een veilige en comfortabele omgeving bevinden, waar ze uitdaging vinden.

Een hechte persoonlijke band

Zo’n omgeving bieden we hen door, net als met onze opdrachtgevers, een hechte, persoonlijke band met hen aan te gaan. Maar ook door hen in vaste dienst te nemen en waar het maar kan te detacheren bij opdrachtgevers in hun eigen regio. Dat is prettig voor hen, maar zeker ook voor onze klanten. Het werkt nou eenmaal een stuk beter als je beiden – letterlijk en figuurlijk – dezelfde taal spreekt.

Uitjes bij Verhoeve

3 luik 2.jpg

Een grote familie

Trotse partner van Edukans

We hebben het hierboven al even genoemd: wij nemen onze maatschappelijke verantwoording zeer serieus. Vandaar dat we Edukans hebben omarmd en hen ondersteunen op het gebied van finance.

Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Zij zijn al tientallen jaren voorvechter van de ontwikkeling van kinderen en werken iedere dag aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden. Onze medewerkers prijzen zich gelukkig dat zij zich kunnen ontwikkelen bij Verhoeve. Hoe anders is dat voor kinderen in landen als Syrië, Ethiopië of Malawi?

Wij zijn super trots dat wij met onze medewerkers een steentje kunnen bijdragen aan de activiteiten van Edukans. Dit doen wij onder andere door onze financiële expertise ter beschikking te stellen en Edukans te helpen met de financiële verantwoording van de verschillende projecten waaraan zij werken. Een duidelijke win-win, want ook voor onze medewerker is dit een unieke ervaring en verrijking als persoon. Daar zijn onze mensen trots op! Het zal je duidelijk zijn: of je nu opdrachtgever, medewerker of misschien wel een toekomstige docent in een ver land bent, ontwikkeling staat bij ons centraal.

Bekijk het filmpje voor meer informatie.

Hier vind je de website van Edukans.

 

Welkom bij Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep.

  Edukans kansen