Sales Consultant Traineeship

De vraag: “Waar zie jij jezelf over 5 jaar?” is bij ons een oprechte vraag omdat hij als startpunt dient van jouw Sales traineeship. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en breidt jouw kennis en kunde op het gebied van Sales uit. Denk hierbij aan gesprekstechnieken en verkoopvaardigheden gericht op binnendienst, professionele commerciële verslaglegging, leren beheren van netwerken en uiteindelijk zelfstandig je eigen externe netwerk uitbouwen en klantrelaties onderhouden. Onze Sales traineeships geven jou de kans om jouw carrière met een schitterend cv te beginnen.

Wie zijn wij?

Verhoeve is specialist in detachering op het gebied van finance. Er heerst een informele sfeer waar korte lijnen en prettig, maar vooral professioneel samenwerken voorop staat. Wij ondersteunen gerenommeerde en regionale opdrachtgevers. Kenmerkend in het werk is het feit dat de personeelsplanning pieken, maar ook dalen kent. Om deze kwalitatief goed op te kunnen vangen is het ondenkbaar om dit zonder de inzet van flexibel personeel te doen. Verhoeve voorziet in deze behoefte met grote pool van finance professionals.

Heb jij een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van commerciële economie (of soortgelijk)? Heb je ambitie, doorzettingsvermogen en ben je communicatief vaardig? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren voor een Sales traineeship bij Verhoeve.