Partnership

Sterke partners in staffing gericht op Finance. Daar staan we voor bij Verhoeve. Partnership betekent elkaar ontmoeten. Echt contact maken. Korte lijnen tussen u en onze accountmanager bij u in de regio. U rekent toch ook op een persoonlijke aanpak?

Mede door onze regionale werkwijze zijn we toegankelijk en kunnen we slagvaardig de juiste mensen bij elkaar brengen. Partnership vertaalt zich tevens in de relatie met onze professionals en de taak om als werkgever het beste in onze medewerkers naar boven te halen. Wij hechten veel waarde aan zowel de persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling van onze Finance professionals. Ontwikkeling die uiteindelijk u als opdrachtgever helpt om verder te komen.

Bijvoorbeeld met de Verhoeve Academy waar onze professionals actuele kennis opdoen en ervaringen uitwisselen. Dit kunnen zij direct toepassen in de praktijk en u zo verder helpen. Regeren is immers vooruitzien. Uw accountmanager zal altijd die Finance professional aandragen die uw branche kent, past bij uw doelstelling en ambities en het juiste cv heeft om uw organisatie verder te helpen.

Verhoeve: uw partner in Finance!