Detacheren

Implementatie van een nieuw systeem, een project of vervanging tijdens (zwangerschaps-)verlof. Er kunnen verschillende, zowel leuke als minder leuke, aanleidingen zijn om te kiezen voor een detacheringsmedewerker. Belangrijk is dat de Finance professional die bij u aan de slag gaat, het klappen van de zweep kent. Dat hij of zij uw branche kent en beschikt over up to date kennis en kunde. De Verhoeve accountmanager weet samen met u de desbetreffende uitdaging te doorgronden. Zij bieden een daadwerkelijk passende oplossing in de vorm van een Finance professionial. Deze is speelt in op uw behoefte en zorgt voor het beoogde resultaat.

Wij vinden partnership belangrijk. Daarom werken wij met korte lijnen en hebben wij o.a. zowel een accountmanager als een uitgebreid netwerk van Finance professionals bij u in de regio. Samen met u brengen wij uw doelstelling en uitdagingen in kaart. Vervolgens selecteren wij uit ons netwerk van Finance professionals de meeste geschikte kandidaat. Hierbij kijken we ook buiten onze eigen pool van professionals. Het gaat per slot van rekening om de best passende kandidaat en daadwerkelijke oplossing. De geselecteerde professional is volledig op de hoogte van de branche, ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied en kan u daardoor optimaal bijstaan en desgewenst adviseren. Ons doel is om elkaar verder te brengen en zo een langdurige relatie op te bouwen.

Wilt u meer weten over detachering via Verhoeve, of wilt u direct een aanvraag doen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.