Mogen wij je voorstellen aan:
je nieuwe interim finance professional

Betrokken, energiek en gemotiveerd

Stel je voor, er is dringend behoefte aan tijdelijke versterking op finance, maar je weet dat zomaar iemand aan laten schuiven niet het resultaat gaat opleveren dat je wenst. Je wilt geen zesje, je wilt een tien, een interim finance professional die staat te trappelen om zijn tanden in jouw probleem te zetten. En dat op te lossen!

Hoog rendement

Dus schakel je Verhoeve in. Want daar vind je ze, finance talenten die niets liever doen dan het overtreffen van verwachtingen. Ziedaar de reden waarom ze zich zo graag aan ons verbinden. Wij bieden hen de mogelijkheid om een berg ervaring op te doen en het beste uit zichzelf te halen. Wat dat voor jou betekent? Veel. Heel veel. Met een interim professional van Verhoeve haal je finance talent in huis dat overloopt van de vakkennis, naadloos in jouw bedrijfscultuur past en ook wat betreft jouw branche van de hoed en de rand weet.

Branchespecialisten en vakspecialisten, precies wat je wilt!

Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in tal van sectoren, variërend van zorg tot retail en alles wat daartussen zit. Met een no nonsense houding en een persoonlijke aanpak maken we samen de match tussen mensen en organisaties met eenzelfde culturele achtergrond. Zodat het ook echt kan werken.

Hoog niveau

Je kunt er dus van uit gaan dat het niveau van onze professionals meer dan toereikend is. En daar draag jij aan bij. Wij leveren gedreven professionals met een surplus aan kennis en vaardigheden. Jij stelt hen in staat om zich verder in de praktijk te ontwikkelen. En dat is precies waar het bij ons om gaat: ontwikkeling. Van onze mensen en daarmee van jouw organisatie. Omdat we jouw aandeel in dit proces belangrijk vinden kunnen we je alvast melden dat we je als tegenprestatie regelmatig zullen voorzien van proactief advies en uit gaan nodigen voor kennissessies die nauw aansluiten bij jouw behoefte.

Duurzame partnerships

Wij zien onze samenwerking met onze finance professionals en opdrachtgevers als een partnership waarin we elkaar verder brengen. Een partnership met onze mensen en met jou. Want we detacheren weliswaar op tijdelijke basis, wij koersen op continuïteit. Op die van jouw financiële organisatie welteverstaan.

Wil jij weten hoe we jouw onderneming verder brengen?

Oriënterend gesprek aanvragen

Onze klanten vertellen: