Op zoek naar een specialist in financiële interim-professionals?

Dan heeft u die nu gevonden.

We kennen allemaal het dilemma. Je hebt behoefte aan tijdelijke versterking, maar soms lijkt het alsof ‘tijdelijk’ en ‘versterking’ elkaars tegenpolen zijn. Om dat ongewenste effect volledig uit te sluiten hebben wij vijf harde beloften in onze bedrijfspropositie opgenomen: betrokkenheid, persoonlijke aandacht, partnership, kwaliteit en een exclusieve focus op het detacheren van gedreven financiële interim-professionals die volledig berekend zijn op hun taak.

Betrokkenheid en persoonlijke aandacht

Het belang van betrokkenheid kan niet genoeg worden benadrukt. Die vind je bij ons dus overal in terug. In onze service en de duurzame band die we met je aangaan. En natuurlijk in ons persoonlijke contact. We willen je namelijk door en door leren kennen. Wie je bent, waar je behoefte ligt, wat je visie op finance is en natuurlijk wat je toekomstplannen zijn. Daar stemmen wij de ontwikkeling van onze medewerkers mede op af. Morgen is namelijk vandaag al begonnen! Dus CV’s strooien? Niks daarvan! We komen bij je langs en peilen nauwkeurig je behoefte. Dat past volledig in onze regionale benadering. Oftewel, we zijn altijd dicht bij je in de buurt en houden de vinger aan de pols. Zonder ons af te laten leiden door andere belangen. Interim-finance, dat is wat we doen. Voor jou. Punt.

Kwaliteit

Daar bedoelen we natuurlijk de professional met de beste papieren mee die het beste bij jou en jouw bedoelingen past. Die vinden we door samen de diepte in te duiken en je behoefte te analyseren, zodat we precies die specialist eruit kunnen pikken die jou daadwerkelijk verder gaat helpen. En of het nu een junior is of een senior, een medewerker accounting of een controller, de man of vrouw die bij jou aan de slag gaat wil niets liever dan jouw verwachtingen overtreffen. En dat is precies wat hij of zij gaat doen.

Partnership

Dat je in ons een loyale en betrokken finance & control-partner hebt gevonden zal je niet zijn ontgaan. Niettemin, goed partnership behelst wat ons betreft meer dan alleen het leveren van uitstekende operationele diensten. Kennis-sessies, masterclasses en ronde tafel discussies met collega-professionals bijvoorbeeld. Bereid je voor op een partner die je all the way meeneemt in zijn expertise en netwerk. Kijk, dat verstaan wij nou onder partnership.

Morgen is vandaag begonnen

En bij ons gisteren al. De ontwikkelingen binnen Finance & Control gaan namelijk hard. Erg hard. Met als gevolg dat het onafwendbaar is dat de financiële afdelingen van bedrijven rigoureus zullen veranderen. Doordat wij daar in een vroeg stadium op hebben geanticipeerd kunnen we je nu al in die transitie ondersteunen. Onder meer door op basis van data-analytics essentiële zaken inzichtelijk te maken en te verbeteren. Of door de robotisering van je processen en de overgang naar PowerBI in gang te zetten. Verhoeve heeft zijn eerste stappen in de toekomst al gezet. Samen zetten we de volgende.

Wil jij weten hoe we jouw onderneming verder brengen?

Oriënterend gesprek aanvragen

Onze klanten vertellen: