Geeft je talent inl een boost en verbeter je kansen

Verder komen, dat doen we samen!

Kom je bij ons werken in finance & control, maak je dan op voor een zinderend avontuur. Een reis langs verschillende bedrijven waarin je je eigen route volgt en je rugzak volstopt met ervaring, kennis en competenties. En is die op een gegeven moment vol genoeg, dan zet je je tocht elders voort. Of je wordt ‘reisleider’ bij Verhoeve. Wat jij wilt.

Hoe dan?

Maar laten we bij het begin beginnen. Het eerste wat je zult merken als je bij ons komt werken is dat alles draait om partnership. Om de band die we met elkaar en onze opdrachtgevers hebben. Elkaar verder brengen, dat is ons credo.  

Er is maar één weg: jouw weg

Vandaar dat we je intensief begeleiden bij het ontginnen van je talenten en het vormgeven aan je ontwikkeling. Dat doen we onder meer door opdrachten voor je te selecteren die zoveel mogelijk aansluiten bij jouw mogelijkheden en ambities. Inderdaad, learning on the job. Want waar leer je nou sneller en beter dan in de praktijk? Precies, nergens. Je voelt hem al, hè? Jouw route en eindbestemming bepaal je zelf. Daar helpen we je natuurlijk bij. Onder meer met trainingen en cursussen die je zelf kunt samenstellen. En met mogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen met collega’s en opdrachtgevers. Hebben we zelfs speciale faciliteiten voor ingericht. Klinkt goed, nietwaar?

De wereld ligt aan je voeten

dus 

Bij ons krijg je alle kans om boven jezelf uit te groeien. Sterker nog, je gaat bij ons geheid door het plafond. Dat is goed voor jou, dat is goed voor ons en dat is vooral goed voor onze opdrachtgevers. Verder komen, dat doen we samen!

Zin om te beginnen? Er zijn verschillende niveaus waar je kunt instromen.

Bekijk de vacatures

Wij werken voor: