Zorg

De Zorg is de laatste jaren behoorlijk aan verandering onderhevig, o.a. door veranderingen in wet- en regelgeving en bezuinigingen. Onze Finance professionals én medewerkers kennen de sector, ze weten wat er speelt en welke ontwikkelingen te verwachten zijn. Hierdoor zijn ze in staat u optimaal te ondersteunen.

Door voortdurend te investeren in de kennis en kunde van medewerkers, zorgen wij ervoor dat zij altijd up to date zijn. Dat doen we onder andere in de Verhoeve Academie waar onze Finance professionals én opdrachtgevers hun kennis en ervaringen delen. Op deze manier gaan we een partnership aan waarin we elkaar uitdagen en verder helpen.

Wij zien onze samenwerking met onze Finance professionals en opdrachtgevers als een partnership waarin we elkaar verder brengen. Dat doen we al jaren met succes voor klanten waaronder Altrecht, Espria, Pluryn, St. Jansdal en de Twentsche Zorgcentra.

Meer weten over onze aanpak en wat we voor uw onderneming in de zorg kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Onze opdrachtgevers in de zorg: