Onze medewerkers vertellen

Wij helpen jou inzicht te krijgen in banen waar jouw ervaringen, competenties en talenten echt tot zijn recht komen. Met onze blogs willen we je laten zien wat onze collega’s doen. Je leest hier handige tips en ervaringen.

Nieuws en blogs van onze collega's

Op 1 mei 2018 treedt de nieuwe privacywet in werking, namelijk de AVG. Iedereen heeft er al wel iets over gehoord en dat is ook goed, want iedereen krijgt er mee te maken. Iedere organisatie, maar ook jij als persoon zijnde. Bij onze klant Abrona hebben ze vorige week een privacyfestival georganiseerd voor medewerkers, cliënten en overige betrokkenen. Het festival stond volledig in het teken van bewustwording omtrent de risico’s van privacygevoelige gegevens. Hierbij gaf o.a. Maria Genova een lezing over haar boek "Komt een vrouw bij de h@cker" en konden deelnemers van het festival deelnemen aan een speciale escaperoom.

abrona festival 1abrona festival avg

Vanuit Verhoeve zijn er medewerkers op de financiële afdeling van Abrona werkzaam. Abrona heeft social return hoog in het vaandel staan en laat dat nu net perfect aansluiten met het credo van verhoeve: #samenverder. Derhalve heeft Verhoeve een medewerker ter beschikking gesteld om te ondersteunen bij de organisatie van het festival. Het regelen van catering, ruimtes reserveren, licht en geluid, uitnodigingen, aanmeldingen, offertes en ga zo maar door. Misschien niet iets wat je binnen het takenpakket van een finance professional verwacht, maar onze medewerkers zijn echte avonturiers en gaan geen uitdaging uit de weg! En wellicht onbewust vul je je rugzak met een hoop softskills. Win win voor de klant, de medewerker en Verhoeve: #SAMENVERDER.