Manager Finance vacatures

De financiële administratie kent voor jou als manager Finance (of financieel manager) geen geheimen. Of het nu gaat om crediteuren-, debiteuren-, salarisadministratie of het grootboek, jij draait er je hand niet voor om. Je zorgt voor soepele administratieve processen zodat het Finance team dat jij aanstuurt de maand-, kwartaal- en jaarverslagen kan verzorgen. In manager Finance vacatures zoek je verantwoordelijkheid, maar ook mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij Verhoeve snappen we die behoefte. Natuurlijk wil je uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar die opdrachten mogen ook best wat aan jouw cv toevoegen. Daarom gaat jouw consultant eerst met je in gesprek: waar wil je naar toe? Waar zie je jezelf over 5 jaar? Welke competenties of kennis mis je nog? Vervolgens zoeken we de manager Finance vacatures die daarbij aansluiten. Dat kan een vervanging zijn tijdens zwangerschapsverlof, als ziektevervanging, tijdens een reorganisatie of misschien voor een project bij één van onze opdrachtgevers.

Wil jij jouw loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op onze manager Finance vacatures of contact met ons op te nemen om jouw wensen te bespreken.