Vacatures assistent controller

Jij bent een financieel specialist die ruimte zoekt om verder te groeien. Excel heeft geen geheimen voor je en voor het maken van een rapportage draai je je hand niet om. Je bent medeverantwoordelijk voor de maand-, seizoens- en jaarafsluitingen en de analyses daarvan. In vacatures voor assistent controller zoek je uitdaging, mooie opdrachten bij toonaangevende bedrijven en mogelijkheden om je cv verder uit te breiden.

Bij Verhoeve snappen we die drive. Niet elke geschikte opdracht is ook de beste aanvulling op jouw cv. Samen met jouw consultant bespreek je dan ook waar je naartoe wilt in jouw carrière. Vervolgens zoeken we die opdrachten die jou verder helpen. Dat kan om een vacature voor assistent controller zijn tijdens een zwangerschaps- of ziekteverlof, maar ook om een project of vervanging tijdens een reorganisatie.

Zoek jij afwisselende en uitdagende vacatures voor assistent controller? Wil je jezelf ontwikkelen en zoek je een partner die je daarbij helpt? Dan helpen we je bij Verhoeve graag verder! Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen beteken. Of bekijk onze vacatures voor assistent controller en solliciteer.