Financieel manager vacatures

Als financieel manager (of manager Finance) zoek je financieel manager vacatures waarin je verantwoordelijk bent voor een finance team dat zorgt voor een betrouwbare en volledige vastlegging van de bedrijfsadministratie. Waarin je de financiële administratie zoals crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie en het grootboek aanstuurt. Je adviseert controller(s) of bedrijfsleiding en verzorgt maand-, kwartaal- en jaarverslagen. Dat jij goed bent met cijfers, Excel door en door kent en bovendien een integer persoon bent, is voor jou een vanzelfsprekendheid.

In financieel manager vacatures zoek jij niet alleen een uitdagend takenpakket en een toonaangevende opdrachtgever, maar ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Misschien wil je doorleren, er voor zorgen dat jouw vakkennis altijd up to date is, of wil je gewoon afwisselende werkervaring op doen. Wanneer je gedetacheerd bent bij Verhoeve kan dat allemaal.

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jouw kwaliteiten bij een opdracht passen, maar ook dat die opdracht iets toevoegt aan jouw CV. Daarom zal jouw consultant altijd eerst met je in gesprek gaan over jouw wensen voor jouw loopbaan. De vraag “Waar wil jij over 5 jaar staan?”, is hier een oprechte. En ons doel is om jouw antwoord te realiseren. Dat doen we door met de juiste vacatures financieel manager te komen. Dat kan een financieel manager vacature zijn tijdens een zwangerschapsverlof, als ziektevervanging, tijdens een reorganisatie of misschien voor een project bij één van onze opdrachtgevers.

Wil jij jouw loopbaan een nieuwe impuls geven? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op onze financieel manager vacatures of contact met ons op te nemen om jouw wensen te bespreken.