De top. Die ga je bij ons halen!

Zonder te verdwalen.

reisverzekering_100px

Om maar met dat laatste te beginnen, jij gaat het doen, maar wij volgen je op de voet en zorgen dat je onderweg nergens door gehinderd hoeft te worden. Kijk, dat is nou de Verhoeve Reisverzekering: avontuur zonder risico’s, hoe cool is dat! Check hieronder je 6 zekerheden op weg naar de top.

 

IEDERE STAP BRENGT JE VERDER

Maar eerst dat avontuur, want daar kom je voor. Maak je borst maar nat. Bij ons doe je niet één, maar een hele serie bedrijven aan. Op ieder bestemming vul je je rugzak met nieuwe ervaringen, kennis en competenties. Inderdaad, learning on the job. En zit ie vol, dan hike je lekker door naar je volgende bedrijf.

SOLO MAAR NIET ALLEEN!

Alles draait om jouw persoonlijke ontwikkeling. Dus stippel je je eigen route uit. Maar natuurlijk niet zonder onze hulp. Die voorziet er onder meer in dat we samen projecten selecteren die matchen met jouw talenten en ambities. Dat je trainingen en cursussen kunt volgen die naadloos aansluiten op jouw doelen. En dat je voortdurend ervaringen kunt uitwisselen met collega’s en opdrachtgevers. Je route en je eindbestemming, die bepaal jij. Wij zorgen dat je op koers blijft!

DE WERELD LIGT AAN JE VOETEN

De top – jouw top – die gaan we samen halen. Geen twijfel mogelijk. Dat is goed voor jou, voor ons en vooral voor onze opdrachtgevers. Zin om te beginnen? Check dan nu in op het niveau dat bij jou past!

samenverder_60px1. Samen verder

Natuurlijk, jouw persoonlijke ontwikkeling hangt grotendeels samen met jouw persoonlijke keuzes en jouw initiatief, maar dat wil niet zeggen dat je er alleen voor staat. Integendeel! Om te beginnen krijg je een buddy. Jazeker, een ervaren collega bij wie je terecht kunt voor een goed gesprek, voor advies, voor een biertje. Maakt niet uit, voor alles wat jou verder brengt in je ontwikkeling. En dat doet hij of zij niet alleen, hè. Ook je collega's van HR en Sales staan voortdurend klaar om samen met jou je ontwikkeling te evalueren en je te voorzien van advies en goede raad.

RV1

avontuur_60px2. Avontuur dicht bij huis

Je komt bij een diversiteit aan bedrijven en instellingen te werken in verschillende branches. Denk aan retail, automotive, misschien hebben we zelfs een plek voor je bij een bierbrouwer. Van klein en compact tot heel groot. Voor je het weet zit je rugzak vol met waardevolle indrukken en ervaringen. Opgedaan bij bedrijven en instellingen dicht bij jou in de buurt. Daar zorgen we voor. Omdat een regionaal-culturele verbondenheid meestal tot betere resultaten leidt. Maar vooral ook omdat we willen dat je gemotiveerd blijft en elke dag vrolijk in de auto springt!

RV2

ontwikkeling_60px 3. Jouw ontwikkeling voorop

Bij Verhoeve is je learning curve supersteil. Dat komt omdat je in korte tijd op zeer uiteenlopende opdrachten en projecten bij verschillende opdrachtgevers komt te werken. Waar vind jij dat nou? Tel dat op bij de persoonlijke begeleiding die we je geven, de opleidingstrajecten waar je gebruik van kunt maken en natuurlijk je eigen voorkeuren en initiatieven die je hierin neemt en het zal je duidelijk zijn: je ontwikkelt je bij ons razendsnel. Daar kan geen traditionele baan of standaard detacheerder tegenop.

 

RV3

jobhopper_60px 4. Jobhoppen vanuit een vaste baan

Kijk, dat is nou het mooie van Verhoeve. Zeg maar gerust het unieke. Bij ons doe je een enorme hoeveelheid ervaring op, maar geniet je tevens van de zekerheid van een vaste baan. Hoe geweldig is dat? Wij nemen je in vaste dienst omdat we geloven dat je zo het meeste uit jezelf haalt. Iedereen verlangt namelijk naar zekerheid. Jij ook. Het geeft rust en stelt je in staat om het avontuur in te duiken en dingen te proberen en te ontdekken. Dus krijg je die zekerheid van ons. Dat is goed voor jou, voor onze opdrachtgevers en natuurlijk ook voor ons als organisatie.

RV4

jezelfzijn_60px5. 100% jezelf kunnen zijn

Bij Verhoeve doen we niet aan rangen, standen, kleuren en geloofsvoorkeuren. Ben je een generaal b.d., een barones, een eskimo of een pastafarian, bij ons is iedereen gelijk. En vooral ook zichzelf. We weten namelijk dat je je het lekkerste voelt als je gewoon kunt zijn wie je bent. Met alle gunstige effecten van dien voor je ontwikkeling en prestaties. Een ontspannen sfeer, precies zoals jij het wilt, zonder hiërarchisch geneuzel, dat is wat je bij ons kunt verwachten. Avonturiers met beide voeten in de aarde, dat is wat we zijn.

RV5

close_60px6. Close maar niet klef

Misschien vraag je je af: ‘Als ik voortdurend bij opdrachtgevers zit, zie ik mijn collega’s dan nog wel?’ Nou, reken maar. We houden van hard werken, maar ook van gezelligheid. Het liefst met een biertje erbij. Maar niet alleen daarom, ook in het kader van kennisdeling en de uitwisseling van ervaring vinden we het erg belangrijk dat we elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Bijvoorbeeld op ons intranet 'Plek' of  tijdens onze befaamde zomer BBQ, het eindejaarsfeest of op een van onze regio-borrels in een kroeg bij jou in de buurt. Mag je niet missen!

RV6

Je wilt een kei van een finance professional worden en je wilt meer van de wereld zien. Alles eigenlijk. Je bent dus klaar voor het grote avontuur. Voor een reis waarin je jezelf tot grote hoogten gaat opstuwen langs een diversiteit aan bedrijven en organisaties. Gesp je rugzak om en check in! De wereld ligt aan je voeten.

Vind mijn wereldbaan